Registar

Sve firme na jednom mjestu!

LUNNA D.O.O

Bracana Bracanovica 38, Podgorica
Organizacija vjenčanja, Usluge.
PIB: 02620421

Agencija za organizaciju i dekoraciju vjencanja, posluje u sklopu firme Happy People d.o.o Podgorica-Crna Gora. Moramo istaci da smo prva registrovana Agencija za organizaciju vjencanja u Crnoj Gori od 2006 godine.

Mozete nas pratiti i na Lunna Arte

Svaki pojedinacni dogadjaj za nas je sam po sebi novi umjetnički i kreativni izazov, jedinstven i poseban kao i našim klijentima. Naš prepoznatljiv uspjeh iskljucivo zavisi o detaljno isplaniranim i usklađenim najsitnijim detaljima s kojim naš tim svaki put iznova pristupa s jednakim žarom.

Za Vas nudimo kompletnu organizaciju dogadjaja bilo da se radi o vjenčanju, korporativnom dogadjaju ili proslavi, ali i pojedinih segmenata zavisno o potrebama klijenata.

Paketi i pojedinačne usluge su dostupne na najraznovrsnijim lokacijama od hotela, restorana, plaža, imanja, nacionalnih parkova do vjenčanja na otvorenom.

Vi zamislite, a mi ćemo ostvariti Vaše snove!

Part planning- oblik organizacije koji se odnosi na pojedinačne usluge i proizvode zavisno o potrebama klijenata.

Full service- cjelokupna organizacija dogadjaja.

Ponuda za Vjencanja Organizacija vjenčanja može biti vrlo zabavna i za mladu i mladoženju, no najčešće se organizacija i planiranja vjenčanja posvećuju mladoj. Iako iz prve, planiranje izgleda lako, ono svejedno zahtijeva mnogo energije i uloženog truda. Za neke mlade organizacija vjenčanja postane cjelodnevno zanimanje, u potpunosti im preuzima život i slobodno vrijeme. Kako biste to izbjegli, mi smo tu za Vas

Nasa ponuda za organizaciju vjencanja sadrzi :- Koordinacija vjencanja, - Veliki izbor lokacija vjencanja, - Band, Dj,Tamburasi, muzika- Foto I video usluge- Snimanje pre/post modno svadbenog editorijala- Cvjetne dekoracije- Rasvjete za vjencanja- Iznajmljivanje luksuznih limuzina i oldtimera- Iznajmljivanje satori i opreme- Vjencanje na otvorenom- Usluge stilista, vizažista, kozmetičarke uz mogućnost dolaska na Vašu adresu- Iznajmljivanje vjenčanice i pripadajuće opremeKoorpativni dogadjaji

Specijalizirani smo za koordinaciju, vizualni identitet, dekorativno uređenje i organizaciju od klasičnih ručkova ili večera za manji broj osoba do velikih tematskih proslava.Svojom organizacijom, catering uslugom, papirnim asortimanom (pozivnice,menu,oznake mjesta) i dekoracijama osigurat ćemo za Vas jedinstveno događaje koji će Vaše zvanice dugo pamtiti.Proslave

Bez obzira da li priređujete proslavu rođendana ili jednostavno slavite život, svakom događanju ćemo pristupiti na jedinstven način.Posebnu pažnju pridajemo svakom detalju poput muzike, menu-a, pozivnica, zahvalnica, dekoracija, te nastojimo ostvariti savršenu kombinaciju segmenata koji se konacno međusobno nadopunjuju i prate osnovnu temu dogadjaja.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subota08:00 - 16:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Bracana Bracanovica 38
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Vera Bošković

  • +38269307111
Dijeli dalje...