Registar

Sve firme na jednom mjestu!

OTKUP ZLATA | BAR

Šušanj bb, Bar
Trgovina
PIB: PREDUZETNIK

Otkup zlata vršimo na teritoriji Bara, ali i kompletnog primorja i teritorije Crne Gore. Otkupljujemo zlato svih finoća i u svim oblicima - lomljeno zlato, nakit, zlatni satovi, zlatni zubi, zlatne pločice, zlatnike, medalje...

Dovoljno je samo da nas pozovete, a mi dolazimo na Vašu adresu i na licu mjesta otkupljujemo vrijednosti od zlata. Ukoliko niste sigurni da li zaista želite da prodate svoje zlato ili ukoliko samo želite da za Vas utvrdimo vrijednost i cijenu predmeta od zlata, doći ćemo do Vas, provjeriti da li je u pitanju zlato ili imitacija, procijeniti zlato i dati Vam ponudu koja Vas ne obavezuje da prodate zlato. Već smo naglasili - otkupljujemo vršimo otkup svih vrsta i finoća zlata -8kt - finoća 333, 10kt,14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833 , 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99 u Baru i u svim ostalim gradovima Crne Gore.

Možda već znate, ali je važno istaći da, cijena zlata varira i mijenja se upravo kao i cijena dionica ili devizni kurs. Pri tome imajte u vidu da se cijene zlata mijenjaju iz dana u dan i zato je potrebno svakodnevno pratiti stanje cijene na svjetskoj berzi jer će te na taj način uspjeti da dobijete najbolju cijenu za zlato koje želite da prodate.

Takođe, veoma je bitno kod prodaje zlata biti 100 % siguran u težinu zlata. Ukoliko se na Vašem zlatnom predmetu nalazi dragi ili poludragi kamen ili neki drugi materijal, treba ga izuzeti od ukupne težine samog predmeta. U praksi prilikom prodaje to se radi tako što se taj dio ukloni, a tek zatim mjeri težina predmeta.

Kako bi sve uradili da budete sigurni kod vaganja zlata prodavac zlata mora pogledati koliko zlatni predmet tačno teži na vagi. Iako vam se nekoliko grama u svakodnevnom životu možda čini neznatno, tih nekoliko grama kod prodaje zlata može značiti veliku razliku u iznosu novaca koji bi trebalo da dobijete za komad zlata koji se otkupljuje.

Svakim danom od 00 -24 h mozete nas kontaktirati, ugovoriti i izvršiti prodaju vaših dragocjenosti od zlata.

Nudimo vam potpuno sigurnost uz zagarantovanu diskreciju.Vaše je samo da nas pozovete, dolazimo na bilo koju adresu na teritoriji Crne Gore.

Lokacija

Komentari (4)

  • Ivan

    Ivan 5 years ago Helpful Review 11

    Velika pohvalu za Otkup Zlata u Baru,dobra cijena, strucnost I ljubaznost.

  • Milan

    Milan 5 years ago Helpful Review 5

    imaju dobre cijene,jako poslovni,

  • Slavko

    Slavko 5 years ago Helpful Review 6

    Dobra cijena, ljubaznost I profesionalnost. Moja velika preporuka!

  • Sanja

    Sanja 5 years ago Helpful Review 3

    Hvala vam na dobroj cijeni I ljubaznoscu.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 21:00
  • Utorak08:00 - 21:00
  • Srijeda08:00 - 21:00
  • Četvrtak08:00 - 21:00
  • Petak08:00 - 21:00
  • Subota08:00 - 21:00
  • Nedjelja08:00 - 21:00

Kontakt podaci

Šušanj bb
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 10 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...