Registar

Sve firme na jednom mjestu!
OTKUP ZLATA | BUDVA

OTKUP ZLATA | BUDVA

Jadranski put bb, Budva
Trgovina

Otkupljujemo sve vrste lomljenog zlata, zlatnike, medalje, zubna zlata, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 10kt,14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833 , 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, ili samo žele doznati kolika je njegova vrijednost i radi li se o "pravom zlatu" ili imitaciji, naši uposleni izradit će besplatnu procjenu i neobavezujuću ponudu za otkup.

Otkup zlata radimo na licu mjesta, provjerimo i izmjerimo zlato i plaćamo u gotovini. Proces otkupa zlata je brz, lak, pouzdan i diskretan. Jednostavno jedna od najboljih usluga. Proteklih godina smo uslužili više stotina zadovoljnih klijenata iz Crne Gore.Naša konkurentnost se ogleda u vršenju otkupa zlata po najvišim cijenama uz ljubazno i stručno osoblje. Ne samo da isplate vršimo u gotovini, na licu mjesta, već Vas i upoznajemo sa cjelokupnim procesom mjerenja, provjere i procjene Vaših dragocjenosti.

Odredjivanje kvaliteta zlata, prije otkupa, vrši se pomoću kisjelina za proveru zlata. Naše osoblje će keramičku ili staklenu pločicu zagrebati predmetom radi ostavljanja traga po kom se nanosi kisjelina.Ukoliko se provjerava kvalitet 14 karatnog zlata na trag se nanosi kiselina za 14 karatno zlato - trag ne sme nestati, ali smije doći do manje promjene boje. Ukoliko trag nestane u pitanju je manji kvalitet zlata i mora se testirati kisjelinom za zlatno nižeg karata.Pri testiranju većih predmeta od zlata radi procjene vrijednosti, neophodno je zagrebati sam predmet, možda i na nekoliko mjesta i izvršiti testiranje kisjelinom.Cijena otkupa zlata na našem tržištu zavisi najviše od trenutne vrijednosti zlata na svjetskoj berzi i vrijednosti eura. Dnevno ažuriramo cijenu otkupa zlata i kod nas se možete u svakom momentu informisati o cijeni zlata i vrijednosti nakita, dukata ili zubnog zlata koje zelite da prodate.Još jednom naglašavamo da u trenutku našeg dolaska cijena može biti viša ili niža zbog zavisnosti od trenutne vrijednosti zlata na svetskoj berzi.Još jedna bitna stvar kod prodaje zlata je biti 100 % siguran u težinu zlata koje prodajete. Ukoliko se na vašem predmetu od zlata nalazi dragi ili poludragi kamen ili neki drugi materijal treba ga izuzeti od težine samog predmeta. U praksi prilikom prodaje to se radi na način da se ukloni a potom izmjeri težina predmeta.

Svakim danom od 00 -24 h mozete nas kontaktirati, ugovoriti i izvršiti prodaju vaših dragocjenosti.Nudimo vam potpuno sigurnost uz zagarantovanu diskreciju.Vaše je samo da nas pozovete, dolazimo na adresu na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Otvoreno

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak00:00 - 00:00
  • Utorak00:00 - 00:00
  • Srijeda00:00 - 00:00
  • Četvrtak00:00 - 00:00
  • Petak00:00 - 00:00
  • Subota00:00 - 00:00
  • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

Jadranski put bb
85311
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place