Registar

Sve firme na jednom mjestu!

Pešić & Bajčeta Advokatska kancelarija

Miljana Vukova 3, Podgorica
Advokati i finansije, Registar advokata

Advokatska kancelarija Pešić & Bajčeta je mlada i dinamična kancelarija za pružanje advokatskih i drugih pravnih usluga u Crnoj Gori, koja nudi širok spektar sofisticiranih pravnih usluga kompanijama i pojedincima. P&B partneri i saradnici su visoko kvalifikovani, iskusni i poštovani profesionalci, koji rade unutar kompanije ili kao njeni spoljnji savjetnici i saradnici.
Za razliku od velikih kancelarija, jednako smo ponosni zastupanjem, kako kompanija, tako i pojedinaca. Kancelarija manjeg tipa uvijek podrazumijeva veću i efikasniju uključenost partnera u posao, i dodatnu garanciju završetka ugovorenog u zadatom roku.
Naš pristup poslu je timski, konstruktivan, posvećen i direktan. Poseban akcenat stavljamo na blisku saradnju sa klijentima, kako bi što prije i lakše došli do realnog rješenja vaših ciljeva i potreba. Naši advokati i konsultanti posjeduju odlično znanje jezika što obezbjedjuje dobru komunikaciju sa klijentima, bolju efikasnost i najbolja poslovna rješenja.
Kako se najbolja partnerstva zasnivaju na povjerenju, uvijek se trudimo da izgradimo što prisniji i konstruktivniji odnos sa klijentima. Naš proaktivan i analitičan pristup u davanju savjeta, sa pravovremenom uslugom, osnovni su elementi našeg timskog rada.
Advokatska kancelarija Pešić & Bajčeta pružaju klijentima spektar korporativnih i generalno usluga u privredi: osnivanje, akvizicije, restruktuiranje i spajanje privrednih društava, stečajni postupci, zastupanje istih pred nadležnim sudovima, pravne usluge vezane za nepokretnosti, naplata duga, rješavanje sporova, oporezivanje, radni odnosi - kako za korporativne strukture tako i pojedince.
Naša raznovrsna ekspertiza će vam mnogostruko pomoći pri rješavanju većine poslovnih i pravnih pitanja: od najsenzitivnijih, kao što su vansudska poravnanja, do postizanja preduzetničkih i komercijalnih aspiracija u postavljanju, vodjenju i razvoju vašeg posla, pri tom vodeći računa o svim vašim poreskim pitanjima.
Advokati kancelarije Pešić & Bajčeta Vam omogućavaju da budete uvijek za korak ispred drugih, jer pružamo samo ono što vam je potrebno.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: Pešić & Bajčeta Advokatska kancelarija
Šifra: 5448

.

Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: Pešić & Bajčeta Advokatska kancelarija
Šifra: 5448.

Kontakt strana

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subotane radimo
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Pešić & Bajčeta Advokatska kancelarija

Miljana Vukova 3
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...