Registar

Sve firme na jednom mjestu!

PORSCHE LEASING

Josipa Broza Tita 67, Podgorica
Advokati i finansije

Već 40 godina pravna i fizička lica se pouzdaju u Porsche Bank kao svog partnera u finansiranju. Porsche Bank, osnovana 1966. kao dio koncerna Porsche Austria, je time postala prva lizing kuća u Austriji i do dan danas je to ostala sa najvećim brojem finansiranih vozila. Porsche Leasing nudi finansiranje ne samo vozila marke Porsche, nego i svih vozila VW grupe.

Preduzeće Porsche Bank AG je 04.05.2005.godine osnovalo firmu Porsche Leasing d.o.o. sa sjedištem u Podgorici, koja nudi najpovoljnija rješenja za nabavku automobila putem lizinga ne samo za vozila marke Porsche, nego i svih vozila VW grupe. Inače, Porsche Holding kojem pripada Porsche Bank AG (a samim time i Porsche Leasing d.o.o.) je porodična imperija u 100% vlasništvu porodice Porsche i Piëch.

Zadovoljni smo što smo na osnovu dugogodišnje saradnje trgovačke mreže Volkswagen Gruppe i Porschea, kao i njihovog bogatog iskustva uspjeli pronaći pravi put do ispunjenja želja naših klijenata, kojima kontinirano nastojimo pružiti vrhunske finansijske usluge uz kvalitetan proizvod.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: PORSCHE LEASING
Šifra: 4393.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: PORSCHE LEASING
Šifra: 4393.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Porsche Leasing

Josipa Broza Tita 67
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 9 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place