Registar

Sve firme na jednom mjestu!
HORECA D.O.O

HORECA D.O.O

II Ulica 49, Budva
Hrana i piće, Oprema i servis

Preduzeće HORECA TRADE d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer za "Vergnano" espresso kafu na teritoriji Crne Gore. Caffe Vergnano sa sjedištem u Torinu, je najstarija registrovana fabrika za preradu kafe u Italiji i jedan je od lidera u oblasti kafe koja datira iz 1882. godine. Zastupljena je u preko 60 zemalja svijeta. Za prestižan kvalitet kafe, osim vrhunskih sirovina, zaslužna je i tradicionalna metoda sporog prženja gdje se iz zrna dobija maksimum. Takođe zastupamo i poznate italijanske kuće koje proizvode opremu za kafu. Sjedište firme se nalazi u Budvi.

U opisu naše djelatnosti je distribucija kafe u ugostiteljskim objektima, servis i prodaja kafemata i opreme, kao i obuka od strane licenciranog osoblja za rad na kafe aparatima. Takođe smo dali veliki akcenat na ponudu malih kafe aparata koji koriste kapsule za pripremu espresso kafe u kancelarijama, salonima, manjim ugostiteljskim objektima i bilo kojim drugim mjestima gdje postoji potreba za konzumiranjem espresso kafe.

Pored ponuda za kafu, kod nas ćete pronaći mnoštvo pratećih artikala za konzumiranje i serviranje kafe i ostalih toplih napitaka: tople čokolade, čajeve, kartonske čaše za kafu za ponijeti, nepovratne kašikice za kafu, ugostiteljski šećer u kesicama bijeli i smeđi (po želji sa logom vaše firme), med u kesicama, posude za pripremu kapućina, sredstva za održavanje kafemata razne rezervne dijelove za opremu i još mnogo sitnica koje su neophodne za vaš rad.

Stojimo vam na raspolaganju da zajedno napravimo savršenstvo po pitanju kvaliteta i ponude kafe u vašem ugostiteljskom objektu ili kancelariji.

Lokacija

Komentari (1)

  • Simo

    Simo 2 years ago Helpful Review 6

    Uzeli smo od Vas aparat na revers, slobodno mogu reci da je dojč koji sami napravimo u našoj kancelariji bolji od većine koje sam konzumirao u Podgorickim lokalima.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

II Ulica 49
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 10 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Saša

  • +38268402231
159 people bookmarked this place