Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MONATEX D.O.O

Bulevar Save Kovačevića 74, Podgorica
Trgovina, Dom i bašta, Umjetnine i Šivenje

Veleprodaja tekstila ,Opremanje hotela, kompanija Monatex iz Podgorice, obavlja sa najkvalitetnijom posteljinom od prirodnih materijala kao što je makedonski pamuk. Naša ponuda za opremanje hotela pored posteljina obuhvata izuzetno bogat asortiman, u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletan tekstilni program za opremanje kao što su štep deke, jastuci, jorgani, frotirski prekrivači, peškiri, pidžame, bade mantili...

Monatex iz Podgorice bavi se veleprodajom tekstilnih proizvoda namjenjenih profesionalnim korisnicima za opremanje njihovih poslovnih objekata ( hoteli, moteli, apartmani, bolnice...), ali i maloprodajom. Proizvodi koji čine našu ponudu su od najkvalitetnijih materijala, a sa najpristupačnijim cijenama. Za opremanje hotela i ostalih ugostiteljskih objekata obezbijedili smo posebne pogodnosti.

Kako bi sobe i apartmani u Vašem hotelu bile što ljepše i udobnije, obezbijedili smo Vam raznovrsnu ponudu - idealne posteljine za svačiji ukus i potrebe. Kompanija Monatex iz Podgorice ne brine samo o ugostiteljima, već je svoju ponudu upotpunila i nudi proizvode za različite djelatnosti, kao što su zdravstvo i medicina.

TEKSTILNI PROGRAM OBUHVATA :

*Hotelski program

  • Posteljina
  • Peškiri
  • Prekrivači
  • Jastuci
  • Jorgani
  • Pidžame
  • Bade mantili
  • Štep deke

*HTZ Oprema (ugostiteljstvo, medicina, građevina)

  • Uniforme, radna odijela, medicinska odijela...

*Intima (ženska, muška, dječija)

Majice, bokserice, slip, grudnjaci, čarape...

Misija svakog hotela i ugostiteljskog objekta jeste zadovoljan gost. Opremanje ovih objekata našim tekstilnim programom doprinijeće njihovoj uspješnoj misiji. Udobnost koju pružaju naše posteljine i ostali proizvodi osiguraće da se svaki gost osjeća prijatno, udobno i uživa u svakom trenutku, a to znači i njegov ponovni dolazak u hotel. Ono o čemu kompanija Monatex iz Podgorice brine jeste da Vaše sobe, bilo da se radi o hotelima, motelima, apartmanima ili Vašem domu, izgledaju lijepo i budu udobne. Pomoći ćemo Vam da ih ukrasite lijepim i prijatnim bojama, uzorcima i prirodnim i kvalitetnim materijalima. Spavaća soba je mnogo više od mjesta za spavanje. To je prostor za odmor, opuštanje, ljubavno gnijezdo. Stoga je neophodno posebnu pažnju posvetiti opremanju baš ovih prostorija, opremiti ih samo kvalitetnim, lijepim i udobnim tekstilnim proizvodima. Veleprodaja tekstila Monatex iz Podgorice može odgovoriti svojom ponudom na sve Vaše zahtjeve - imamo veliki izbormaterijala, dezena, dimenzija, stila ali i raspon cijena, za svačiji ukus i za svačiji budžet.

Kada je riječ o posteljini, Monatex iz Podgorice, nudi samo kvalitet, a to je prvenstvenoposteljina od pamuka. Opšte je poznato da su posteljine i ostali tekstilni proizvodi od pamuka savršen izbor za sve namjene. Pamuk je prozračan i odbija vlagu od kože. Antialergijska je tkanina, pa je idealna za sve one koji su skloni alergijama ili imaju osjetljivu kožu. Pamučna posteljina je nježna, razmaziće Vas već na prvi dodir. Ono što je još važno jeste da je posteljina od pamuka vrlo izdržljiva i moći ćete da je koristite dugi niz godina, za razliku od drugih materijala, pamučne posteljine će i nakon mnogo pranja zadržati svoj izgled i oblik, ostaće lijepe i glatke. Monatex posteljine pružiće ono što je najneophodnije, a to je udoban san. Mekane i udobne posteljine su ključna stavka kada želimo da se naspavamo. Pored toga, materijal od kojeg su napravljene je ekološki prihvatljiv, pa ih to čini dobrim za planetu.

Monatex iz Podgorice bavi se opremanjem hotela i svih vrsta ugostiteljskih objekata tekstilnim programom. Nakon dugogodišnjeg iskustva u nabavci i prodaji posteljine i ostalog kućnog tekstila odlučili smo da olakšamo ugostiteljima potragu za kvalitetnim i lijepim dekorom i tekstilnim potrepštinama. Tako smo razvili sposobnostopremanja i učestvovali u snabdijevanju velikog broja hotelskih lanaca u Crnoj Gori ali i regionu. Monatex postala je prepoznatljiva kompanija i cijenjena kod poslovnih partera sa kojima smo sarađivali sa zadatkomopremanja poslovnih prostorija sa tekstilnim proizvodima. Svi artikli iz naše ponude zadovoljiće i najviše kriterijume. Naš jedini cilj je zadovoljan klijent.

Opremanje hotela, motela, apartmana i svih objekata iz oblasti ugostiteljstva je naša specijalnost i naše zadovoljstvo. Oni koji znaju šta je potrebno za profesionalno opremanje i stvaranje prijatnog i udobnog ambijenta, obratiće nam se za najkvalitetnije tekstilne proizvode! Izaberite najbolje!

Lokacija

Komentari (5)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Monatex

Bulevar Save Kovačevića 74
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 9 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place