PVC ALU BRAVARIJA PODGORICA. S obzirom da se posljednjih godina zbog sve skupljih energenata sve veći značaj pridodaje toplinskoj i zvučnoj izolaciji objekata, proizvodi od PVC-a se nameću kao optimalan odabir pa postaju najzastupljeniji na tržištu građevinske stolarije. Osim savremenog dizajna oni zadovoljavaju i drugim zahtjevima poput bolje toplinske izolacije, visokog nivoa protivprovalne zaštite u skladu sa Vašim individualnim željama i mogućnostima, velikim izborom oblika i boja, te dugovječnošću i jednostavnim održavanjem.

PVC Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti savršena što se tiče zaštite, funkcionalnosti ali i estetike. Sva naša vrata izrađuju se od masivnih PVC profila s pocinčanim željeznim ojačanjima, te su opremljena protivprovalnim okovom s višestrukim zatvaranjem. Način otvaranja i izgled birate sami od osnovnih modela s ravnim i kosim prečkama s ukrasnim panelima.Ispune su dostupne u debljini od 24mm, a veći dio od 36mm i 40mm, što omogućuje bolju zvučnu i toplinsku izolaciju.

Pvc Balkonska vrata, zavisno od veličine i težine stakala koja po Vašoj želji ugrađujemo, možemo napraviti od klasičnog prozorskog krila 68 milimetara ili ojačanog, ako je težina stakala veća ( troslojno ) 87 mm. Debljina stakla koja se može ugraditi u balkonska vrata je 24 mm, 36 mm, 40 mm.

Aluminijska Bravarija -Profili s prekinutim termičkim mostom. Profili s prekinutim toplinskim mostom imaju visoka svojstva čvrstoće, nosivosti, kvalitete i odlične toplinske izolacije. Profili se sastoje od dva dijela koji su spojeni poliamidnim štapom. Na taj se način spriječava prenos topline i hladnoće s vanjske na unutrašnju stijenu i obratno.

Aluminijska Bravarija-Hladni profili Hladni profil preporučujemo za ugradnju na pozicije gdje ne postoje velike temperaturne razlika između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora jer bi u suprotnom moglo doći do kondenzovanja vodene pare s obzirom na loša izolacijska svojstva.Svi materijali koje koristimo su ekološki prihvatljivi, ne utiču štetno na zdravlje ljudi i u potpunosti se mogu reciklirati.Partneri smo vodećih svjetskih proizvođača profila za građevinsku industriju.Obrađuju polimere preko 40 godina, te su kroz to iskustvo razvili više visokokvalitetnih sastava profila za građevinsku stolariju.U tim sistemima profila za prozore, vrata, roletne, grilje, zimske vrtove i fasade možete se sa sigurnošću pouzdati.Sastavi profila razlikuju se zavisno od namjene željenog proizvoda. Ono što mi imamo u ponudi možete vidjeti u rubrici pvc profili, bez obzira radi li se o ugradbenoj dubini 70, 80 ili 86 mm.Profile je moguće dobiti u velikom izboru boja koje možete vidjeti u našem katalogu boja, a svi oblici stolarije se prilagođavaju vašim željama.

ALU i PVC Prozori - Ulazna vrata- Zastakljivanje terasa- Stakleni krovovi - Grilje - Žaluzine, roletne Brisolei Garažna vrata Aluminijumske ograde Aluminijumske pergole Nastrešnice Klizni sistemi Ventilirajuće fasade Strukturalne Polustrukturalne i Standardne fasade

Tržište i povjerenje klijenata širom Crne Gore osvojili smo kontinuiranim stručnim i praktičnim osposobljavanjem našeg profesionalnog tima, koji uspješno u svakodnevni rad ugrađuje najnovija svjetska tehnološka i tehnička znanja iz ove oblasti, uz saradnju s vrhunskim dobavljačima i kooperantima.

Na Vaš poziv, potpuno besplatno, dolazimo da Vas saslušamo i predložimo Vam najbolje materijale i rješenja! Odabrani tip stolarije izrađujemo u roku od 7 do 10 dana! Kvalitetan materijal i završna obrada su na prvom mjestu!Gdje god da se u Crnoj Gori nalazite, isporuka je besplatna! Ne morate da brinete o tome i danima čekate na skupu isporuku!Naš tim za ugradnju će se pažljivo pobrinuti da finom završnom obradom ugradi elemente stolarije na Vašoj lokaciji!Iako poslednje u ovom razrađenom nizu, zadovoljstvo naših kupaca i korisnika je uvijek na prvom mjestu!

 • Namjeravate li renovirati objekat ili čak imate novogradnju, sigurno ćete biti zadovoljni našom uslugom u svakoj pojedinoj fazi od savjetovanja i planiranja do realizacije.Uz višegodišnje iskustvo i najbolje reference, spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata iz bilo kojeg dijela našeg poslovanja.
Lokacija

Komentari (3)

 • Davor

  Davor 5 years ago Helpful Review 17

  Sada ne moze niko da sa zali da ima promaje kod mene od kada sam ugradio na svojoj kuci Pvc vrata i prozore koje sam kupio kod Vas

 • ljuma

  ljuma 5 years ago Helpful Review 14

  Pocev od ljubaznosti,velikog izbora i kvaliteta nemam rijeci .ko je isao malo dalje od cg.moze samo potvrditi da je firma Sistem Mont na prvo mjesto u crnoj gori i regionu.

 • Risto

  Risto 2 months ago Helpful Review 1

  Radili su mi terasu zastaklili, trazio sam vise ponuda ali kod njih mi je mnogo povoljnije bilo nego kod drugih. Zadovoljan njihovim radom. Preporuka!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 16:00
 • Utorak08:00 - 16:00
 • Srijeda08:00 - 16:00
 • Četvrtak08:00 - 16:00
 • Petak08:00 - 16:00
 • Subota08:00 - 16:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Vojislavljevića 51
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Aco Šišević

Manufaktura/proizvodnja

 • +38269488260

Kontakt osoba Vujica Lalevic

Maloprodaja

 • +38267338939
Dijeli dalje...