Registar

Sve firme na jednom mjestu!

RENT A CAR PODGORICA.Najjeftinije iznajmljivanje vozila, najbolje cijene Renta a Car usluga kako u Podgorici tako i u Crnoj Gori, iskoristite besplatnu uslugu prijema vozila na Aerodromu Podgorica (Golubovci).

TOM Rent a Car - Podgorica: rent a car se nalazi u ulici Fruskogorska 29, 81000 Podgorica. Naša agencija vamnudi kompletan rent a car servis, iznajmljivanje putničkih vozila, kao i mogućnost korišćenja vozila sa našim vozačem. Ponuda vozila je sa neograničenom kilometražom, kasko osiguranjem i 24h pomoc na putu za sva rent a car vozila, u Crnoj Gori.

[fig0]

Rezervisani automobil,osim u našoj agenciji u Podgorici,možete preuzeti i vratiti na aerodromu Golubovci,kao i na cijeloj teritoriji Crne Gore, svih7 dana u nedelji. Potrebno je da nam unaprijed pošaljete broj leta i vrijeme sletanja na Podgorički Aerodrom. Čekamo Vas na dolaznom terminalu. Plaćanje rent-a-car usluge i depozita za vozilo se vrši unaprijed, pri preuzimanju vozila. Cijela procedura preuzimanja vozila je brza i jednostavna i traje od 5 - 10 minuta.

Da bi ste dobili baš nas, moraćete da uradite internet potragu za rent a car Podgorica.

Treba da rezervišete rent a car u poslednjem trenutku? Naša Rent a Car Agencija na rapolaganju uvijek ima dovoljan broj vozila, ne morate se brinuti !Mi smo tu da brinemo za Vas !

Većina vozača ne uzima u obzir broj putnika i prtljaga. Zato smo mi tu da Vas podsjetimo, da ne bi došlo do eventualne greske prilikom rentiranja vozila.Najveća je zabluda da pomislite da u odnosu na komfor putovanja izaberete manju klasu automobila. Javna tajna da pojedine rent a car kompanije često zloupotrebljavaju neznanje klijantele namjernoih navodeći na manju cijenu da bi im potom kada se uvjere na nedovoljnu komfornost vozila ponude automobil iz veće klase naravno po većim cijenama.

Ne vozite rent a car bez osiguranja.

Nikada. Ako nemate osiguranje, a za vrijeme iznajmljivanja vozila se nešto desi, Vi ste odgovorni. I znajte da rent a car kompanije neće oklevati da platite kompletan trošak popravke.

Šta preporučujemo da treba da uradite prije nego što vožnje počne?

Mnogi se problemi mogu izbjeći sa nekoliko preventivnih koraka. Da li znate kako se startuje automobil? Rent a car kompanije sada nude automobile sa svim vrstama goriva, a koja ne funkcionišu na isti način. (Ne vjerujete mi? Pokušajte pokretanje Toiota Prius bez prethodnog čitanja uputstvo. Hajde. Ja ću čekati.)

Treba li da slikate iznajmljeni automobil?

Da. Svako iznajmljivanje automobila mora biti fotografisano ili još bolje snimljeno kamerom. Ne šalimo se. Većina rent a car kompanija adekvatno ne dokumentuje stanje vozila,a samo mali dio slikaju prije nego ga iznajme.Izvadite svoj digitalni fotoaparat ili smartphone, i odmah na posao. Fotografišite vozilo sa svih strana. Preporučili bi dva snimka izbliza sa obje strane, prednji i zadnji vjetrobran, prednji i zadnji dio automobila, ali i na krovu. Ne zaboravite unutrašnjost: kontrolnu tablu,prednja sjedišta, zadnja klupa, i prtljažnik. Napomena: Ako ste u garaži na slabom svijetlu, obavezno zahtijevajte na dobro osvjetljenje, da bi mogli sprovesti svoju vizuelnu inspekciju.Ako primijetite ogrebotine ili udubljenja dok ste fotografisali vozilo, recite svom agentu. Obavezno morate dokumentovati štetu u pisanoj formi ili tražiti drugo vozilo.Ne dozvolite nikome da vam kaže da se udubljenje ili ogrebotina "veličine loptice za golf ili manje" ne računa. Naš lični savjet je da ako je auto prljav ili ima velika udubljenja, morate pitati za drugi.Ne zato što ste izbirljivi, ali zato što se možete smatrati odgovornim za one udarce kasnije. Isto tako, ogrebotine i druge nepravilnosti se teško može vidjeti kada auto nije čist.

Cijenovnik:

Broj dana zakupa: 2 - 3 dana, 4 - 7 dana, 8 - 15 dana, 15+ dana.
Renault CLIO 1.5 DCI Karavan: 30 eura, 28 eura, 26 eura, po dogovoru.
Renault MEGAN 1.5 DCI Karavan: 35 eura, 33 eura, 31 eura, po dogovoru.
Peugeot 308 1.6 HDI: 35 eura, 33 eura, 31 eura, po dogovoru.

Uslovi: Ugovor o zakupu vozila

Lokacija

Komentari (13)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Otvoreno

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak00:00 - 00:00
  • Utorak00:00 - 00:00
  • Srijeda00:00 - 00:00
  • Četvrtak00:00 - 00:00
  • Petak00:00 - 00:00
  • Subota00:00 - 00:00
  • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

TOM Rent a Car

Fruskogorska 29
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Miroslav

  • +382 67 06 00 66
159 people bookmarked this place