Registar

Sve firme na jednom mjestu!

RENT A CAR

Fruskogorska 29, Podgorica
Transferi, Rent a Car
PIB: 02680092

Želite iznajmiti automobil u Podgorici. Najjeftinije iznajmljivanje vozila, najbolje cijene Renta a Car usluga kako u Podgorici tako i u Crnoj Gori, iskoristite besplatnu uslugu prijema vozila na Aerodromu Podgorica (Golubovci).

TOM Rent a Car - Podgorica: rent a car se nalazi u ulici Fruskogorska 29, 81000 Podgorica. Naša agencija vam nudi kompletan rent a car servis, iznajmljivanje putničkih vozila, kao i mogućnost korišćenja vozila sa našim vozačem. Ponuda vozila je sa neograničenom kilometražom, kasko osiguranjem i 24h pomoć na putu za sva rent a car vozila, u Crnoj Gori.

[fig0]

Rezervisani automobil,osim u našoj agenciji u Podgorici,možete preuzeti i vratiti na aerodromu Golubovci,kao i na cijeloj teritoriji Crne Gore, svih 7 dana u nedelji. Potrebno je da nam unaprijed pošaljete broj leta i vrijeme sletanja na Podgorički Aerodrom. Čekamo Vas na dolaznom terminalu. Plaćanje rent-a-car usluge i depozita za vozilo se vrši unaprijed, pri preuzimanju vozila. Cijela procedura preuzimanja vozila je brza i jednostavna i traje od 5 - 10 minuta.

Da bi ste dobili baš nas, moraćete da uradite internet potragu za rent a car Podgorica.

Treba da rezervišete rent a car u poslednjem trenutku? Naša Rent a Car Agencija na rapolaganju uvijek ima dovoljan broj vozila, ne morate se brinuti!

Mi smo tu da brinemo za Vas !

Većina vozača ne uzima u obzir broj putnika i prtljaga. Zato smo mi tu da Vas podsjetimo, da ne bi došlo do eventualne greske prilikom rentiranja vozila. Najveća je zabluda da pomislite da u odnosu na komfor putovanja izaberete manju klasu automobila. Javna tajna da pojedine rent a car kompanije često zloupotrebljavaju neznanje klijantele namjerno ih navodeći na manju cijenu da bi im potom kada se uvjere na nedovoljnu komfornost vozila ponude automobil iz veće klase naravno po većim cijenama.

Ne vozite rent a car bez osiguranja.

Nikada. Ako nemate osiguranje, a za vrijeme iznajmljivanja vozila se nešto desi, Vi ste odgovorni. I znajte da rent a car kompanije neće oklevati da platite kompletan trošak popravke.

Šta preporučujemo da treba da uradite prije nego što vožnje počne?

Mnogi se problemi mogu izbjeći sa nekoliko preventivnih koraka. Da li znate kako se startuje automobil? Rent a car kompanije sada nude automobile sa svim vrstama goriva, a koja ne funkcionišu na isti način. (Ne vjerujete mi? Pokušajte pokretanje Toiota Prius bez prethodnog čitanja uputstvo. Hajde. Ja ću čekati.)

Treba li da slikate iznajmljeni automobil?

Da. Svako iznajmljivanje automobila mora biti fotografisano ili još bolje snimljeno kamerom. Ne šalimo se. Većina rent a car kompanija adekvatno ne dokumentuje stanje vozila,a samo mali dio slikaju prije nego ga iznajme. Izvadite svoj digitalni fotoaparat ili smartphone, i odmah na posao. Fotografišite vozilo sa svih strana. Preporučili bi dva snimka izbliza sa obje strane, prednji i zadnji vjetrobran, prednji i zadnji dio automobila, ali i na krovu. Ne zaboravite unutrašnjost: kontrolnu tablu,prednja sjedišta, zadnja klupa, i prtljažnik. Napomena: Ako ste u garaži na slabom svijetlu, obavezno zahtijevajte na dobro osvjetljenje, da bi mogli sprovesti svoju vizuelnu inspekciju.Ako primijetite ogrebotine ili udubljenja dok ste fotografisali vozilo, recite svom agentu. Obavezno morate dokumentovati štetu u pisanoj formi ili tražiti drugo vozilo.Ne dozvolite nikome da vam kaže da se udubljenje ili ogrebotina "veličine loptice za golf ili manje" ne računa. Naš lični savjet je da ako je auto prljav ili ima velika udubljenja, morate pitati za drugi. Ne zato što ste izbirljivi, ali zato što se možete smatrati odgovornim za one udarce kasnije. Isto tako, ogrebotine i druge nepravilnosti se teško može vidjeti kada auto nije čist.

Cijenovnik:

Broj dana zakupa: 2 - 3 dana, 4 - 7 dana, 8 - 15 dana, 15+ dana.
Renault CLIO 1.5 DCI Karavan: 30 eura, 28 eura, 26 eura, po dogovoru.
Renault MEGAN 1.5 DCI Karavan: 35 eura, 33 eura, 31 eura, po dogovoru.
Peugeot 308 1.6 HDI: 35 eura, 33 eura, 31 eura, po dogovoru.

Uslovi: Ugovor o zakupu vozila

Lokacija

Povezani profili

Komentari (17)

 • Zoja

  Zoja 8 years ago Helpful Review 28

  All for 5

 • iVANa

  iVANa 8 years ago Helpful Review 22

  Unaprijed zahvalna Ivana?

 • Tanja

  Tanja 8 years ago Helpful Review 21

  TOM RENT-A-CAR je moj prvi izbor za iznajmljivanje i zakup auta u Crnoj Gori. Njihovi automobili su uvek čisti i rezervoari puni do čepa!

 • Bojan

  Bojan 8 years ago Helpful Review 18

  Tome, brate, ćale si, keve mi

 • Anoniman

  Anoniman 8 years ago Helpful Review 14

  Najbolji

 • Marko

  Marko 8 years ago Helpful Review 17

  Vrh
  ?

 • Nemanja

  Nemanja 8 years ago Helpful Review 18

  Imate odlicne usluge i dobra kola super ste?

 • Vlatko

  Vlatko 8 years ago Helpful Review 18

  Najbolja renta car agencija u Podgorici, Crna Gora plače za vama da se proširite, kvalitet usluge koji ne poznaje granice!

 • Helga

  Helga 7 years ago Helpful Review 10

  Super
  ???

 • Marko

  Marko 7 years ago Helpful Review 6

  Odlicni ste?

 • Marija

  Marija 8 years ago Helpful Review 38

  Iznajmljujete li automobil na dan ..npr sjutra ujutru do preksjutra isto vrijeme ?

 • Anoniman

  Anoniman 8 years ago Helpful Review 13

  Odlicni

 • Marija

  Marija 8 years ago Helpful Review 10

  Profesionalo i pristupačno

 • ozrenka stanojevic

  ozrenka stanojevic 6 years ago Helpful Review 28

  Dobar dan
  zelila bih informaciju za najam vasega auta clio ...
  dolazim u podgoricu 26 avgusta i ostajem do 12 septembra,prema tome zelila bih da znam cijenu auta za 17 dana i posto moram da idem za banja luku za par dana da li mogu da idem sa vasim vozilom.
  Hvala unaprijed
  Ozrenka

 • TOM Rent a car

  TOM Rent a car 6 years ago Helpful Review 4

  Draga Ozrenka najam za navedeni period od 17 dana u tom periodu za vozilo Reno Clio 1.5 dci 2 vrata je 391e i mozete van Crne Gore izlaziti sa vozilom.

 • Asja

  Asja 6 years ago Helpful Review 2

  Besprekorno cista vozila, veoma ljubazno osoblje agencije koje nas je sačekalo na aerodrumu u podgorici, avion je kasnio u poletanju nisu pravili bilo kakav problem, sve u svemu veoma lepo iskustvo sa Tom agencijom.

 • Dani

  Dani 5 years ago Helpful Review 0

  Koliko je iznajmljivanje najmanje kategorije za period od 7. - 28.9? Hvala!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak00:00 - 00:00
 • Utorak00:00 - 00:00
 • Srijeda00:00 - 00:00
 • Četvrtak00:00 - 00:00
 • Petak00:00 - 00:00
 • Subota00:00 - 00:00
 • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

Rent a Car - Crna Gora - Podgorica

Fruskogorska 29
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 10 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Miroslav

 • +382 67 06 00 66
Dijeli dalje...