Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ROLET MONT D.O.O

Jezerska 2, Podgorica
Građevinarstvo, Bravarija

ROLET MONT DOO se primarno bavi izradom i montažom PVC i aluminijumske stolarije renomiranih proizvođača.Firma je osnovana 2001 godine u Podgorici.

Našoj kompaniji u svakom pogledu je na prvom mjestu zadovoljstvo klijenta, o čemu svjedoči i veliki broj domaćih i stranih partnera koji posluju sa nama duži niz godina.

PVC PROFILIPvc stolarija nalazi široku primjenu u građevinarstvu. Prepoznataljiva je sa odličnom zvučnom izolacijom, velikom energetskom efikasnošću, lakoćom održavanja. Pvc profili imaju ključnu ulogu u uštedi energije i toplotnoj izlolaciji, čime se postiže znatna ušteda i sa ekonomskog aspekta.Jedan od razloga velike primjene ovakvih profila leži u odnosu cijena- kvalitet, što čini da ovakvi profili budu Vaš izbor pri renoviranju ili gradnji stambenog ili poslovnog prostora.Nudimo Vam izradu i ugradnju modernih PVC I ALU sistema prozora i vrata visokog kvaliteta, izrađenih od profila renomiranog njemačkog proizvođača "ROPLASTO". Naša ponuda obuhvata proizvode izrađene od profila Roplasto 7001MD sa 5 ili 7 komora.

rolet mont1
ROLET MONT D.O.O Podgorica

Zbirni katalog kompanije ‘Roplasto’ možete preuzeti klikom na sledeći i link:http://roletmont.com/wp-content/uploads/2014/04/roplasto_katalog_hr.pdf

ALUMINIJUMSKI PROFILI.

ALU stolarija predstavlja vrhunac kvaliteta kada je riječ o izradi unutrašnje i spoljašne stolarije. S obzirom na to da aluminijumski profili imaju lakšu konstrukciju, pogodniji su za zastakljivanje većih površina. Aluminijumski okviri za prozore sa ‘termo prekidom’ obezbjeđuju visok nivo toplotne izolacije, a samim tim i zaštitu od spoljašne buke.Lako održavanje i nemogućnost korozije su prednosti ovakve stolarije. Još je karakterišu dugotrajnost, velika čvrstoća materijala, moderan dizajn, bezbjednost, otpornost na atmosferske uticaje. U ponudi se nalazi raznovrsna paleta boja po Vašem izboru.Roletmont d.o.o. Vam može ponuditi aluminijumske profile renomiranih proizvođača sa prepoznatljivim imenom, kako na našem, tako i na stanom tržištu, i to: ‘Elvial’, ‘Alumil’ i ‘Feal’.

Zbirni katalog kompanije ‘Elvial’ možete preuzeti klikom na sledeći link: http://www.elvial.gr/dat/790B3319/file.pdf

Zbirni katalog kompanije ‘Alumill’ možete preuzeti klikom na sledeći link http://www.alumil.com/files/1/Downloads/Express%20Catalog.pdf

Zbirni katalog kompanije ‘Feal’ možete preuzeti klikom na sledeći link http://feal.ba/

Uz kvalifikovano i stručno osoblje, kao i rad sa vrhunskim profilima, okovima i ostalim komponentama PVC I ALU stolarije, proizilazi i naša ponuda vrhunskog proizvoda koju prati i stručnost pri ugradnji.

U nasem asortimanu bavimo se i prodajom i ugradnjom roletni, venecijanera i trakastih zavjesa, kao i izradom i ugradnjom rolo, segmentnih i ‘harmonika’ garažnih vrata. Nudimo Vam i projektovanje, izradu i montažu strukturalnih i polustrukturalnih fasada i aluminijskih brisoleja, a takođe i uslugu zastakljivanja terasa i ljetnih kuhinja.Tokom proteklih godina rada i postojanja, naša kompanija je stekla veliki broj klijenata i partnera u okolini i regionu.Ovo je samo jedan dio onih preduzeća i ustanova koje su u ‘Roletmont’-u prepoznale pravog i pouzdanog partnera:

Ministarstvo Odbrane- PodgoricaCrnogorski elektroprenosni system ADVojna kasarna- DanilovgradVojni aerodrom- GolubovciMB Hotel- BudvaEurozox- DanilovgradZavod za zapošljavanje- PodgoricaStamparija Vučković- BatajnicaHotel Admiral- PerastMegrap- PodgoricaLikrad- PodgoricaInkom- PodgoricaParmos- PodgoricaStango- BudvaOVS- prodajni objektiKids Land- prodajni objektiTakođe, tu je i veliki broj zadovoljnih privatnih klijenata.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Jezerska 2
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Drago Bajceta

  • +38269599918
  • +38220669143
Dijeli dalje...