Registar

Sve firme na jednom mjestu!
INDEX VUKČEVIĆ

INDEX VUKČEVIĆ

Svetozara Markovića bb, Podgorica
Hrana i piće, Brza hrana

Dobrodošli u Brzoj hrani Vukčević, nudimo veliki izbor jela sa roštilja. Firma „Uspješno posluje već 15 godina, dok je naša brza hrana novootvoreni objekat i postoji od 2017. godine. Nudimo Vam veliki asortiman specijaliteta sa roštilja. Kod nas možete uživati u različitim poslasticama. Pozivamo Vas na doručak, ručak ili večeru sa pristupačnim cijenama.

Mi smo odlučili da koristimo samo najbolje i najsvežije meso, povrće, ali i sve ostale sastojke i što je možda i najvažnije - istrajali smo u toj odluci. Nakon deset godina napornog rada i više desetina hiljada sati provedenih u spremanju ukusnih jela za vas, naši rezultati kažu da smo uspjeli u ovoj namjeri.

Inspirisani idejom da dobre stvari iz prošlosti ne treba da budu zaboravljene, već da treba da postanu deo stila koji živi, odlučili smo da povežemo sve ono što asocira na neka srećnija vremena. Tako je nastala naša priča koju svakodnevno upotpunjavamo.

Insistiramo na kvalitetu i od dobrih ciljeva ne odustajemo.

Želimo da očuvamo priču koja ne treba da bude zaboravljena i da u njenom čuvanju učestvuju generacije koje dolaze.

Fast Food Vukčević ! predstavlja restoran brze hrane čiji meni je baziran na specijalitetima domaće kuhinje.

Sigurni u to da kvalitet pobeđuje, za vas spremamo specijalitete sa roštilja kakve niste probali. Koristimo samo najbolje i najsvežije meso, povrće, začine i ostale sastojke koji će probuditi sva vaša čula.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Brza hrana Vukčević

Svetozara Markovića bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 7 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place