Registar

Sve firme na jednom mjestu!

KNEŽEVIĆ ALU D.O.O

Vaka Đurovića 2/1, Podgorica
Građevinarstvo, Bravarija
PIB: 03085716

Staklene Ograde Crna Gora – Moderna arhitektura i dizajn redovno uključuju rješenja staklenih ograda u savremenim poslovnmi stambenim objektima.Izvodimo inox ograde,staklene bez okvirne ograde.Staklo u interijeru i exterijeru je moderan i neizostavan materijal .Nudimo vam rješenja za vaše staklene ograde, stubišne i balkonske ograde ,galerije ,ograde za zastitu od buke i vjetra

STAKLENE OGRADE CRNA GORA - MODELI

Radimo komplet detalje sa staklenom ispunomi to : balkonske ograde,dvorišne ograde,ograde za stepenice,oglasne ploče,klizne kapije, nadstrešnice, nosači stubova itd. Kada se kvalitetno naprave, one su su lijepe, trajne, sigurne i uvijek moderne. Kao takve odlično se slažu i sa ostalim materijalima na vašoj kući.

Ako planirate ugradnju aluminijskih ili inox ograda sa staklenom ispunom , operativni smo na cijelom području Crne Gore. Kontaktirajte nas i sigurno ćemo pronaći kvalitetno rješenje na obostrano zadovoljstvo!

Posebno izdvajamo Staklene ispune u konstrukciji od aluminijuma ili inox-a.Staklo se hvata na konstrukciju pomoću profila ,nosača spajdera u već izbušene rupe ili pomoću kontaktnih nosača.Konstrukcija se sastoji od stubova i rukohvata.Rukohvati se mogu kombinovati sa raznim vrstama drveta.Zbog sigurnosnih standarda staklo u staklenim ogradama mora biti lamilirano (više stakala spojenih pvb folijom) ili kaljeno (kada se buše rupe na staklu) da se prilikom loma zadrži na okupu.Debljina stakla može biti od 8 - 20mm. Krajevi stakla moraju biti zaobljeni i zaglađeni.Staklene ograde mogu se ugraditi kao vanjske i unutrašnje,na stepeništu kao i na balkonima terasa.

Kada ste zadovoljni, tada nas preporučujete dalje svojim znancima i rodbini. To je samo jedan od razloga zbog kojeg kod nas nema kompromisa kada je kvalitet u pitanju i zato na svaki proizvod dajemo garanciju! Stručan rukovodeći i tehnički tim, kvalifikovana radna snaga, moderna tehnologija, iskustvo u obradi INOX i aluminijskih materijala, kvalitet te korektnost održavanja termina samo su neki od preduslova zbog kojih ćete zasigurno biti zadovoljni prilikom poslovanja sa nama.

Lokacija

Povezani profili

Komentari (1)

 • Marko

  Marko 5 years ago Helpful Review 4

  Imao sam iskustva sa ovom firmom, radili su staklene ograde u Podgorici, kod moga Ujaka.
  Ispalo je sve fenomenalno, a znam da su govorili da su sve rokove radova ispostovali.
  Topla Preporuka !

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 17:00
 • Utorak08:00 - 17:00
 • Srijeda08:00 - 17:00
 • Četvrtak08:00 - 17:00
 • Petak08:00 - 17:00
 • Subota08:00 - 17:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Knežević Alu

Vaka Đurovića 2/1
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...