Registar

Sve firme na jednom mjestu!

GRAMAT CO. D.O.O.

4. Jul br 62, Podgorica
Građevinarstvo, Materijali
PIB: 03151328

Stovarište građevinskog materijala osnovano je krajem 2017. godine. u Podgorici, kao preduzeće za trgovinu građevinskim materijalom. Od samog osnivanja firme, nastojimo da kupcu pružimo kompletnu uslugu, koja se pored kupovine građevinskog materijala ogleda i u obezbijeđenom transportu kao i pružanju ostalih usluga kao što su istovar, kompletna obrada armature, prizvodnja fert gredica itd.

Zbog pristupačnih cijena građevinskog materijala, kvaliteta usluga i politike poslovanja stovarišta GRAMAT CO, naše poslovanje je podjednako usmjereno na veleprodaju i maloprodaju. U prilog tome govori konstantan porast broja kupaca i širenje izbora robe u našoj ponudi.

Ponudu građevinskog materijala svakodnevno obogaćujemo novim artiklima tako da je u našem asortimanu dostupno preko 3 000 artikala.

Ideja nam je bila da kupcu pružimo mogućnost da kompletan asortiman potrebnog građevinskog materijala kupi na jednom mjestu, tako da u stovarištu građevinskog materijala GRAMAT CO Podgorica, možete kupiti materijal za kompletno opremanje kuće, od temelja do završnih zanatskih radova.

Svim kupcima građevinskog materijala obezbedili smo transport. Vozni park stovarišta građevinskog materijala GRAMAT CO pored šlepera i kipera čine i manja dostavna vozila do 2.5t koja nam omogućavaju da se bilo koja količina robe isporuči u najkraćem roku.

Na oduševljenje naših kupaca, možemo se pohvaliti veoma kratkim rokovima isporuke, možda i najkraćim u Crnoj Gori.

Kako bi pružili što kvalitetniju uslugu, svim kupcima stovarišta građevinskog materijala, pored transporta, omogućili smo i istovar robe. Takođe, prema želji i potrebi kupca, građevinski materijal možemo istovariti čak i na drugu ploču.

Po želji kupca, stovarište građevinskog materijala GRAMAT CO pruža mogućnost kompletne obrade armature, proizvodnje fert gredica i ostalih potrebnih elemenata.

Takođe, našim kupcima omogućili smo stručno savetovanje iskusnih profesionalaca za što efikasniju gradnju, korišćenje građevinskog materijala, pomoć pri odabiru materijala i ostala druga pitanja i nedoumice.

Lokacija

Povezani profili

Komentari (1)

  • Stevan

    Stevan 6 years ago Helpful Review 5

    Sve na jednom mjestu , od temelja do sljemena !
    Samo za kupca : Povoljne cijene , kvalitetan materijal , dobra usluga i Jos mnogo toga . Licno Sam se uvjerio .
    Za svaku su pohvalu !

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Gramat

4. Jul br 62
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...