TAJLANDSKA MASAŽA KOTOR

ul. Njegoseva 157, Kotor
Ljepota i Zdravlje, Njega

Prvi salon tajlandske masaže u Crnoj Gori

- Mi smo prvi studio Tajlandske masaže u Crnoj Gori
- Imamo profesionalne terapeute sa Tajlanda
- Nudimo vam uslugu visokog kvaliteta. Tajlandska masaža je holistička terapija za um, dušu i telo

Glavobolje i bolovi u kičmi

Sedentarni (sjedeći) način života može biti uzrok raznih zdravstvenih problema. Nedovoljna fizička aktivnost negativno utiče na kičmeni stub i mišiće i može dovesti do jakih glavobolja, pa čak i migrena. Prema poslednjim istraživanjima, tradicionalna tajlandska masaža znatno smanjuje intezitet, učestalost i trajanje glavobolje i smatra se jednim od najboljih rešenja za ovaj tip problema.

Manjak profesionalaca

Prilikom odlaska na masažu veoma je važno provjeriti stručnu spremu terapeuta, koliko dugo se bavi masažom, koji tip masaže koristi itd. Odlazak na masažu kod nedovoljno stručnog terapeuta može dovesti do neprijatnog iskustva i pogoršanja već postojećih zdravstvenih problema.

Podcenjivanje masaže kao terapije

Ponešeni manjkom iskustva o važnosti i dobrobiti masaže, mnogi su skeptični i ne pribjegavaju njenoj primjeni. Sve više lekara preporučuje svojim pacijentima masažu kao terapiju za lečenje povreda, ali i umora i oslobađanja od stresa.

Masaža je samo za bolesne ljude

Redovne masaže poboljšavaju tonus mišića, pa su samim tim i najbolja preventiva skolioze i sličnih bolesti.

Redovno se bavim sportom

Postoje mnogi benefiti koje tajlandska masaža može doneti sportistima. Tajlandska masaža s istezanjem ubažava bol u mišićima nakon napornog treninga, povećava fleksibilnost i priprema tijelo za nove napore. To su dovoljni razlozi da upravo ova vrsta masaže zauzme ravnopravan status u vašim aktivnostima, ako ne i glavno mjesto.

Masaža je skupa

U luksuznim spa centrima kao i u hotelima sa 5 zvijezdica masaže mogu biti veoma skupe. Međutim, postoje razne alternative poput profesionalnih salona koji nude istu, a često i kvalitetniju uslugu, kao i specijalne ponude I popuste za stalne članove

Masaža predugo traje

Jedan tretman može trajati od 40 minuta do 2 sata. Mnogi saloni rade svaki dan, tako da lako možete pronaći termin koji vam odgovara i zakazati tretman čak iako imate gust raspored.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

KAMALAYA STUDIO

ul. Njegoseva 157
85330
Kotor

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...