AM CAPITAL - TEHNIČKI PREGLED

Ul. Žrtava fašizma br. 29, Podgorica
Auto svijet, Registracija vozila
PIB: 02921154

AM Capital Team-a zapošljava visoko obrazovane, iskusne i profesionalne kadrove, od kojih svi zaposleni koje rade sa klijentima poseduju licencu Agencije za nadzor osiguranja Crne Gore za obavljanje poslova posredovanja u osiguranja.

Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih na poslovima osiguranja u domaćim društvima za osiguranje, kao i poslovni i profesionalni ugled koji poseduje naš tim su garant kvalitetnih usluga koje pružamo našim klijentima.

Internacionalno iskustvo koje su naši zaposleni stekli što kroz obuke, što kroz konkretan rad u vodećim svetskim kompanijama koje se bave osiguranjem, daje novu dimenziju našem poslovanju i ujedno dodatnu sigurnost našim klijentima u pogledu zaštite njihovih interesa.

Društvo za posredovanje u osiguranju je pravno lice koje obavlja poslove posredovanja u osiguranju odnosno dovodi u vezu osiguranika sa društvima za osiguranje i za njega priprema ponude od društava za osiguranje, pravi analizu svih ponuda i prezentuje ih klijentu. Ova vrsta usluge u Crnoj Gori je nova djelatnost, dok je u Evropi veoma razvijena.

  • Osiguranici dobro poznaju svoju djelatnost, kao i rizike koji ih ugrožavaju, ali ne poznaju dovoljno osiguravajuće tržište i strukturu portfelja pojedinih osiguravajućih društava. Stručno osposobljen savjetnik može puno doprinijeti da osiguranik dobije najbolje uslove i najnižu premiju osiguranja.

Interes osiguravajućeg društva, kao akcionarskog društva je da ostvari što veći profit. To je u suprotnosti sa interesima osiguranika, čiji je interes da sa što nižom premijom postigne što bolja osiguravajuća pokrića.

Evropske direktive opredjeljuju da je odnos između stručno jakog osiguravajućeg društva i osiguranika neravnopravan. Zato je potreban osiguravajući savjetnik koji štiti interese osiguranika i omogućava osiguraniku da postigne što bolje uslove osiguranja.

  • AM Capital Team raspolaže adekvatnim resursima za sprovođenje poslova posredovanju u osiguranju.

Kao profesionalni savjetnik u osiguranju AM Capital Team, za svoje klijente prepoznaje rizike i potrebe za osiguranjem, analizira postojeće osiguravajuće pokriće, priprema zahtijeve za ponude osiguranja od osiguravača, ukazuje na detelje ponuđenih pokrića, dobre i loše strane, a posebno uzima u obzir adekvatnost zaključenih ugovora o osiguranju sa potrebama klijenta. Takođe, AM Capital Team stručno i brzo reaguje kod osiguravača prilokom isplate obaveza po nastaloj šteti, posreduju u procedurama prijave, procjene i likvidacije, naročito velikih šteta i na taj način znatno olakšavaju postupak rješavanja šteta i izbjegavanju sporne situacije.

Broker kao “veliki kupac ” osiguranja ima ugovorom definisanu odredbu po kojoj premija osiguranja koja se za određenog klijenta ponudi brokeru ne može biti veća od direktno date ponude osiguraniku.

  • Namjera nam je da Vaša kompanija ostvari dodatnu vrijednost kroz kvalitetne ugovore o osiguranju.

Obavljamo:

Stanica za tehnicki pregled

Agencija za osiguranje automobila

Automobilske usluge

Registracija vozila

Posredujemo kod zaključenja Ugovora za kombinovano osiguranje vozila – KASKO, delimično kasko osiguranje (stakla na vozilu i putnici), u oblasti imovinskog osiguranja i kod svih ostalih vrsta neživotnih osiguranja (osiguranje radnika od posledica nesrećnog slučaja, osiguranje robe u transportu…) i životnog osiguranja.
Posjedujemo veliko iskustvo u navedenim oblastima, stručan i ambiciozan tim kao i sve ostale ljudske i materijalne pretpostavke potrebne za vrhunski kvalitet usluga koje nudimo.

Šta to konkretno znači?

  • Za Vas prikupljamo ponude svih relevantnih osiguravajućih društava (Lovćen, Generali, Uniqa, Swis, Sava…)
  • Vršimo analizu i pružamo pomoć pri izboru najpovoljnije ponude
  • Maksimalno pojednostavljujemo i ubrzavamo proces sklapanja ugovora sa osiguravajućim društvom
  • U slučaju nastanka štetnog događaja pružamo stručnu pomoć pri proceni štete, formiranju odštetnog zahtjeva i naplati
  • Vodimo evidenciju svih ugovora o osiguranju i blagovremeno Vas obaveštavamo o potrebama i mogućnostima njihovog obnavljanja.

Dakle, radi se o našem konstantnom prisustvu i brizi o svim aspektima Vašeg osiguranja, od prikupljanja ponuda do realizacije sklopljenih ugovora i njihovog blagovremenog obnavljanja.

Sve navedene usluge AM Capital Team d.o.o. za Vas vrši potpuno besplatno.

AM Capital

Lokacija

Komentari (2)

  • Ljiljana

    Ljiljana 3 years ago Helpful Review 0

    Veoma ozbiljni saradjujevo vec 7 godina i uvjek se ponasaju odgovorno i maximalno profesionalno.

  • Zdravko Ljumovic

    Zdravko Ljumovic 3 years ago Helpful Review 1

    Tehnički pregled za primjer drugima kako se ponašaju prema korisnicima svojih usluga veliki pozdrav od mene i Jelice.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:00 - 21:00
  • Utorak07:00 - 21:00
  • Srijeda07:00 - 21:00
  • Četvrtak07:00 - 21:00
  • Petak07:00 - 21:00
  • Subota08:00 - 16:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

AM CAPITAL

Ul. Žrtava fašizma br. 29
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 6 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba mr Lepa Djurović

Uslužne djelatnosti

  • 069 031 494
Dijeli dalje...