Registar

Sve firme na jednom mjestu!

SARAMI TENDE D.O.O

Rozino bb, Budva
Građevinarstvo, Bravarija

Sarami Tende d.o.o. iz Budve u saradnji sa vodećim kompanijama koje se bave proizvodnjom elemenata za tende,nudi vam visokokvalitetne tende koje će sa svojim izgledom, kvalitetom, radom i mogućnostima opravdati sve ove vaše zahtjeve - a možda i više od toga. Tehnika je jako napredovala, a razna dostignuća su se vješto implementirala u način proizvodnje tendi, kao i kod ostalih proizvoda. Mi smo postali dio te priče, na naše i vaše zadovoljstvo!

tende-budva

Razmišljate o tendi koja će biti izrađena od kvalitetnog materijala, koji se teško prlja i lako održava, sa ponudom u širokoj paleti boja i modernog dizajna?Isto tako - želite uživati na svojoj terasi i kad je sunce na zalasku na način da ćete spustiti dodatni dio tende.Želite tendu koju biste na pritisak dugmeta mogli otvoriti ili zatvoriti? Mudro razmišljate i na dobrom ste tragu!

tende-budva-saram

Vjerujemo da ćete sigurno pronaći idealnu tendu baš kod nas, s obzirom da se ona krije upravo među modelima koje su predstavljani. Ne oklijevajte nas kontaktirati ako imate bilo kakva pitanja.

Za siguran i dug životni vijek tendi jako je važna i i mehanika. Sve naše tende su kvalitetni proizvodi s posebno jakim pregibnim dijelovima, tzv. rukama. TOPLINE pregibna ruka opremljena je sa četiri gumirane čelične sajle, testirana sa više od 70.000 obavljenih pregiba i izdržava ekstremna opterećenja (do 3. vjetrenog razreda).Dostupne su različite vrste tendi: konzolne tende – ravne zglobne tende, vertikalne tende, kupolne tende, samostojeće tende za natkrivanje velikih terasa bez oslonca na objekt te klizne tende, Atika i Pergola, koje nude kompletno rješenje zatvaranja terasa i vrtova te stvaranja grijanog prostora .

kovana-ograda-budva

rampe-parkin-sistemi-budva

Firma Sarami d.o.o Budva, osnovana je 1998. godine i tokom prethodne dvije decenije stekla je veliki ugled i povjerenje klijenata zahvaljujući kvalitetu, najsavremenijim materijalima i tehničkim inovacijama.
Tende se izradjuju od najkvalitetnijih sistema uvezenih iz Italije, nudimo i širok izor materijala i dezena “PARA” – Italija i “SATTLER” – Austrija.Glavne karakteristike platna su visoka otpornost na sve atmosferske uticaje i pogodna su za reklamna oslikavanja i ispise.
Kvalitet naše poslovne politike se prije svega ogleda u brižljivo odabranom stručnom kadru, inovativnom i modernom proizvodnom programu koji se bazira na najsavremenijoj tehnologiji i proizvodnim materijalima, i u velikom broju uspješno realizovanih poslovnih projekata sa brojnim renomiranim firmama u zemlji.

Važan deo poslovne politike naše firme je da se za upotrebne svrhe isporuči optimalan kvalitet proizvoda, kako bi svaki kupac dobio ono što mu je prethodno predočeno i preporučeno, kao i da se obezbeđeni kvalitet u svakom segmentu aktivno unapređuje i poboljšava.

Lokacija

Komentari (2)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:00 - 16:00
  • Utorak07:00 - 16:00
  • Srijeda07:00 - 16:00
  • Četvrtak07:00 - 16:00
  • Petak07:00 - 16:00
  • Subota07:00 - 16:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Sarami Tende

Rozino bb
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Sanjin Milović

  • +38269011500
159 people bookmarked this place