Registar

Sve firme na jednom mjestu!
TEPIH SERVIS ROBOT

TEPIH SERVIS ROBOT

Drvarska 22, Podgorica
Usluge., Dom i bašta, Tepih servis

PRANJE TEPIHA PODGORICA Robot Tepih servis, Podgorica, Crna Gora koristi profesionalne mašine za dubinsko pranje tepiha i čišćenje tepiha, a riječ dubinsko potvrđuje da se radi o mašinama jake snage za usisavanje i pranje tepiha po dubini.

Prije početka pranja tepisi prolaze kroz fazu trešenja, usisavanja, natapanja vodom, tretiraju se različitim četkama i hemikalijama u zavisnosti od vrste i debljine tepiha.

Koristimo najprofesionalnije mašine i sredstva za pranje i čišćenje tepiha koje su bezbjedna po osobe koje će boraviti u prostoru gde je čišćen tepih.

Sam proces profesionalnog mašinskog dubinskog pranja tepiha se sastoji od:-Usisavanje tepiha profesionalnim usisivačima kako bi se izvukla sva prašina-Pranje tepiha vodom i deterdžentom-Ribanje tepiha prilagođenim četkamaSušenje tepiha izvršavamo na dva načina:

-Prirodno sušenje tepiha koje se praktikuje u ljetnjem periodu i-Sušenje tepiha u komori koje se praktikuje u zimskom periodu.Prirodno sušenje tepihaPrirodno sušenje se vrši na otvorenom ili pod nastrešnicama velike površine. Naravno, prije ovog sušenja tepih se ispira do bistre kapi i cijedi do 90% u specijalnoj centifugi posle koje nema kapanja i žućenja na krajevima tepiha.Izuzetak su tepisi koji se peru sa hidrantnim crijevom, oni se bukvalno cijede, isušuju mašinama pa onda kače na luftiranje.

Sušenje tepiha u komoriSušenje u komori ili vještačko sušenje, podrazumijeva sušenje strujanjem vazduha koji proizvode ventilatori veoma snažne moći, tako da ni u kojem slučaju se ne može destiti da tepisi poprime bilo kakve neprijatne mirise.

Besplatan prevoz

Vaš tepih ćemo isporučiti na Vašu kućnu adresu bilo gdje u Podgorici. Ova usluga je besplatna, tako da složićete se, usluga pranja tepiha u našem tepih servisu se višestruko isplati, takodje nase cijene dubinskog pranja tepiha su veoma povoljne kao i cijene drugih usluga u tepih servisu.

Lokacija

Komentari (3)

 • Komsija

  Komsija 2 years ago Helpful Review 20

  Komso, evo sada vidim da si postavio svoju reklamu na sajtu Registar Firmi.Malo je reci, a jos je manje napisano o tebi i tvom timu.Oni koji te poznaju, znaju koliko si predan svom poslu i koliki si profesionalac.Srecno!

 • Ljuma

  Ljuma 2 years ago Helpful Review 13

  Lako se baviti nekom djelatnoscu,a jako tesko konstantno odrzavati beskrajno dobar kvalitet i brzinu pranja tepiha.svi koi su nalik vama mogu vam biti samo losa kopija.sve pohvale .

 • Danijel

  Danijel 2 years ago Helpful Review 8

  Pranje tepiha iz snova, definitivno najbolji tepih servis u crnoj gori.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 20:00
 • Utorak08:00 - 20:00
 • Srijeda08:00 - 20:00
 • Četvrtak08:00 - 20:00
 • Petak08:00 - 20:00
 • Subota08:00 - 20:00
 • Nedjelja08:00 - 20:00

Kontakt podaci Robot

Drvarska 22
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place