Registar

Sve firme na jednom mjestu!

TERRAE - CAR

Jadranski put bb, Budva
Transferi, Rent a Car

Rent a car agencija Terrae - Car pored pružanja usluge iznajmljivanja vozila, nudi Vam i usluge taxi prevoza i VIP rent a car.

Vozni park sastoji se od vozila koji će odgovoriti na sve Vaše potrebe i ukuse. Svi automobili su godišta 2008. i novija i garantuju sigurnost, kvalitet i udobnost u vožnji.

U cijenu iznajmljivanja vozila prvi smo na našem tržištu uključili i dvostruko osiguranje - KASKO osiguranje vozila, osiguranje putnika i zeleni karton.

Jedna od najpriznatijih rent a car agencija u Crnoj Gori postali smo zahvaljujući kvalitetu usluge i dobroj organizaciji iznajmljivanja vozila. Sjedište agencije se nalazi u Budvi, ali vozila isporučujemo na teritoriji cijele Crne Gore i šire. Klijenti su u mogućnosti da uz iznajmljivanje auta dobiju i GPS uređaje najnovije generacije sa mapama Crne Gore, Srbije i Hrvatske a koje imaju i glasovne komande na više jezika.

U cijenu iznajmljivanja vozila uključena je neograničena kilometraža, dostava i preuzimanje vozila u bilo koje vrijeme koje odgovara klijentu.

U dogovoru sa našim agentom vozilo možemo dostaviti, odnosno preuzeti i u zemljama regiona (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina) ali i obezbijediti vozača.

Rent a car agencija Terrae - car u svojoj ponudi ima sve što Vam je potrebno za sigurnu, ugodnu vožnju i putovanja koja ćete pamtiti!

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Jadranski put bb
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 6 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place