Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MJESTO ZA VASU REKLAMU

b b, Podgorica
Transferi, Rent a Car
PIB: PREDUZETNIK

TRANSFER AIRPORT PODGORICA.Transfer Aerodrom Podgorica je skup taxi usluga i organizovanoga prevoza putnika. Nudimo transfere sa Aerodroma Podgorica,prihvatamo putnike i odvozimo ih na željeno mjesto. Naše dugogodišnje iskustvo garantuje kvalitet usluge koji Vam je potreban. Za sve informacije i ponude kontaktirajte nas direktno na naš e-mail ili putem telefona. Među našim brojnim klijentima postoje poznate svjetske kompanije, a također možete impresionirati svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prevoza.Sa Pouzdanim Transfer 24/7 Podgorica Airport na siguran i udoban način stižete na odabranu Lokaciju. Nudimo brzu, pouzdanu i sigurnu uslugu sa odličnim cijenama. Ako trebate Taxi transfer, dok ste u Gradu Podgorica kontaktirajte nas.Airport Podgorica Taxi Transfer Service - Mi ćemo vas pokupiti i odvesti, Vaš taxi će biti na čekanju.Kada dođete do Podgorice u moderno klimatizovan taksi-kombi vozilo, Vaš osjecaj ce biti puno bolji nego da koristite usluge javnog gradskog saobracaja.Mini kombi ili mini bus Taxi služba - ako ste na putovanju prema Podgorici, sa puno prtljaga, odnosno organizovano putujete i potreban Vam je Kombi Transfer Taxi, možete odabrati mini kombi ili mini bus koji ce Vas odvesti do Podgorice. Naš mini kombi i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizovani i pogodni za veće grupe ili porodice.

Naši ljubazni vozači će nastojati ispuniti sve moguće Vaše zahtjeve. Navedite sve svoje želje u mejlu, odmah ćemo ih provjeriti i poslati Vam odgovarajuću ponudu.

Potrebu za usluge Taxi Transfer Aerodrom Podgorica posebno imaju Poslovni putnici koji imaju ograničeni vremenski okvir za sastanak, želeći unaprijed rezervisati Transfer Aerodrom Podgorica, sa uslugom čekanja i vožnje natrag, kako bi se osigurali da se vrate tačno na vrijeme.Airport Taxi Transfer je najsigurniji način prevoza od Aerodroma do Glavnog grada Podgorice. Rezervišite taksi prevoz unaprijedi i dobit će te najbolje Transfer Taxi usluge sa Aerodroma Podgorica.

Lokacija

Povezani profili

Komentari (1)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak00:00 - 00:00
  • Utorak00:00 - 00:00
  • Srijeda00:00 - 00:00
  • Četvrtak00:00 - 00:00
  • Petak00:00 - 00:00
  • Subota00:00 - 00:00
  • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

b b
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 9 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...