Registar

Sve firme na jednom mjestu!

Za Vas, možemo ponuditi ukrasne kese za plasman robe koje nisu napravljene da se jednom iskoriste i bace, već da se koriste kao sredstvo za Vašu reklamu, a dizajnirane da promovišu Vaše ime i Vašu robu.Koristimo materijale koji su ekološki prihvatljivi (biorazgradivi) i koji daju modernu i "trendi" notu Vašem pakovanju. U skladu sa standardima koji su već odavno široko prihvaćeni u EU, osnovni materijal od koga su naše kese napravljene je PAPIR. Velika većina poznatih imena iz svijeta mode, velike robne kuće i trgovački lanci već odavno koriste papirne kese kao osnovni vid ambalaže.Od osnivanja firma EKO BORSA neprestano povećava svoje kapacitete i uvodi u proizvodnju inovacije, prateći najnovije svetske trendove i osluškujući potrebe klijenata, pri tom ne odustajući od maksimalnog kvaliteta proizvoda utvrđenog prepoznatljivom tradicijom.Tendencija zaštite životne sredine nagoveštava finalnu orijentaciju firme kojom se insistira na korišćenju materijala podložnih recikliranju. U cilju očuvanja ozonskog omotača i biološke raznovrsnosti, naš ekonomski razvoj uslovljen je što manjom upotrebom plastičnih materijala u procesu proizvodnje, dok je akcenat na inovativnim, jedinstvenim i isplativim rešenjima ambalaže o papira.

LINIJA EKO TRENDI

TRENDI - KESE SA RUČKOM OD UPREDENOG PAPIRAUkrasne Kese sa ručkom od upredenog papira proizvodimo od dvije vrste materijala i to:Prirodni kraft papir (prirodna smeđa boja) iBijeli kraft papir.Što se tiče boje Ručke ona takođe može biti u prirodnoj kraft boji ili bijeloj boji.Težina (debljina) papira je u oba slučaja 100 gr/m².Ukrasne Kese nudimo blanko (neutralne, bez štampe) ili sa štampom (u boji, sa ili bez natpisa i/ili slika), po želji kupca

[fig0]

LINIJA LUXOve Kese se sa pamučnom ručkom rade od kunstdruk papira u tri debljine:150gr, 170gr i 200gr.Pamučna ručku možemo izvesti u bilo kojoj boji, po želji kupca.Kese možemo raditi i sa mat ili sjajnom plastifikacijom.Kese nudimo blanko (neutralne, bez štampe) ili sa štampom (u boji, sa ili bez natpisa i/ili slika), po želji kupca.

[fig1]

LUX KESE ZA PIĆEKese za piće radimo sa pamučnom ručkom od kunstdruk papira u tri debljine:150gr, 170gr i 200gr.Kese možemo raditi sa mat ili sjajnom plastifikacijom.sa pamučnom ili sintetičkom ručkom u bojama po želji kupca. Kese nudimo blanko (neutralne, bez štampe) ili sa štampom (u boji, sa ili bez natpisa i/ili slika), po želji kupca.

[fig2]

"LUX" KESE ZA PARFIMERIJEKese sa pamučnom ručkom radimo od kunstdruk papira u tri debljine:150gr, 170gr i 200gr. Pamučna ručku možemo izvesti u bilo kojoj boji, po želji kupca.Kese možemo raditi i sa mat ili sjajnom plastifikacijom. Kese nudimo blanko (neutralne, bez štampe) ili sa štampom (u boji, sa ili bez natpisa i/ili slika), po želji kupca.

[fig3]

DJEČJE UKRASNE KESE

[fig4]

UKRASNE KESE | SEZONSKE KESE | UKRASNI PAPIRI | UKRASNE SVIJEĆE

DIMENZIJE I BOJE

Kese koje nudimo rade se iz 3 različita tabaka: A2 (42cmx60cm), B2 (50cmx70cm) i B1 (70cmx100cm). Standardne dimenzije kesa koje nudimo su (cm):Pored standardnih dimenzija, radimo kese u svim drugim dimenzijama, po želji kupca.Boju kesa možete sami odabrati na osnovu tzv. "Panton" skale boja, tako što ćete odabrati određenu šifru boje. Ovu skalu možete naći u prodavnici boja ili u vašem kompjuteru ukoliko imate program Corel ("color"→"color palets"→ "Panton"). Za odabir boja možete koristiti i sledeci link: PANTON

Narudžbu možete poslati putem e-maila ili faksa u sledećoj formi:

Minimalna količina iznosi 500 komada kod kesa koje se rade po mjeri kupca (sa imenom kupca, grafičkim rešenjem i slično).Na Vaš zahtjev putem e-maila ili faksa šaljemo Vam pun cjenovik koji uključuje i rabate na količinu.U pogledu grafičke pripreme koristimo Vaša rješenja ili nudimo usluge našeg grafičkog dizajnera.U pogledu logistike, imamo mogućnost skladištenja robe u slučaju da kupac ne traži isporuku čitave porudžbine odjednom. Kod većih kupaca moguće je ugovaranje redovne nedeljne ili mjesečne isporuke.

Kroz dinamične biznis odluke svih ovih godina postignut je cilj da se potrošačima ponudi ispunjenje svih njihovih zahtjeva na jednom mestu.Zadovoljstvo mnogih naših kupaca hrabri nas na putu ka našem cilju. Pozivamo i Vas da nam se pridružite, a mi Vas na tom putu nećemo iznevjeriti!

Lokacija

Komentari (2)

  • Miki

    Miki 8 years ago Helpful Review 6

    Sve pohvale za ozbiljnost u poslu.

  • Ljuma

    Ljuma 8 years ago Helpful Review 4

    Ptosto da covjek ne moze povjerovat ka ovakav izbor moze naci u crnoj gori.svaka cast jedno prijatno iznenadjenje.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

EKO BORSA D.O.O

Novice Sekulovića 11
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Dejan Kažić

  • +38269022970
Dijeli dalje...