3D SNIMANJE PROSTORA CRNA GORA

Bulevar Pera Ćetkovića bb, Podgorica
Marketing, Virtualne šetnje 360
Registarski broj: R1234567
PIB: PIB007

3D SNIMANJE OBJEKATA | CRNA GORA- U Crnoj Gori smo među prvima dobili oznaku Google Trusted Photographer, koji služi kao potvrda klijentima za odabir kvalitetnog pružaoca usluga snimanje virtualnih šetnji ili panorama.

Sve realizovane virtualne šetnje ugrađujemo na najpopularniju mapu svijeta Google Maps! Naime, Registar Firmi Crna Gora kao internet agencija nudi svim svojim klijentima besplatnu promociju virtualne šetnje na najposjećenijoj mapi svijeta 24h na dan / 365 dana u godini !

Ova je usluga korisna i iz prodajnog aspekta jer podupire bolje prodajne rezultate tako da ulijeva povjerenje potencijalnim klijentima. Kada korisnici donose odluku o kupovini, trebaju i žele što više informacija. Primjer, razmišljamo o tome koji ćemo restoran odabrati za izlazak. Pretražujemo informacije, čitamo recenzije, proučavamo ponudu i želimo vidjeti interijer restorana. Što će nas prije podstaknuti na dolazak, nekoliko fotografija ili virtualna šetnja svim dijelovima restorana? Upravo ta prezentacija koja ulijeva povjerenje doprinosi boljoj prodaji.

Putem Googleovih virtualnih šetnji korisnici su u interakciji s vašim brendom, što znači da pregledaju vaš prostor, klikću po određenim dijelovima prostora, prolaze određene detalje, dobivaju utisak vaše kompanije. Sve to kod korisnika budi pozitivne emocije koje su povezane s vašim brendom. S obzirom na to da je ova usluga još uvijek dosta nova u Crnoj Gori, ne koristi je previše preduzeća, a ovim načinom prezentacije možete se diferencirati od konkurencije.

Kroz zadnjih nekoliko godina na globalnom nivou prisutna je snažna promjena fokusa na mobilne uređaje kao sredstva za marketing i promociju, što u našem slučaju zahtjeva prilagođavanje vizualnog sadržaja na različite mobilne platforme kako bi osigurali pokrivanje što većeg broja potencijalnih korisnika.

Virtualna šetnja ili tura predstavlja skup od 2 ili više panorama koje su međusobno povezane a i ne moraju biti. Unutar panorame koja je povezana sa drugom panoramom možete naći "Strelicu" koja označava mogućnost daljeg kretanja ka sledećoj panorami prostora koji je vidljiv iz trenutno aktivne panorame, tj. označava lokaciju sledeće panorame. Na osnovu ovoga možete steći pravi utisak o prostoru koji posmatrate. Ovo je zaista slično pravoj šetnji kada stanete na odredjenom mjestu i razgledate oko sebe, a potom krenete dalje do drogog mjesta gde zastanete i razgledate ponovo.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00, 08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subotane radimo
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

3D snimanje prostora

Bulevar Pera Ćetkovića bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 9 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...