Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ŠPINA D.O.O

Sveti Stasije bb, Kotor
Građevinarstvo, Zanatski radovi

Preduzeće Špina Kotor se bavi vodoinstalaterkim radovima. Izdvajamo ELEKTROFUZIJSKO i ČEONO ZAVARIVANJE CIJEVI KOTOR. U potpunosti odgovaramo na sve Vaše zahtjeve : Hitne intervencije Adaptacija Kupatila Spajanje objekata na gradsku kanalizacionu mrezu Snimanje vodovodnih cevi Postavljanje vodovodne instalacije Zamena vodovodne instalacije Otklanjanje kvarova na vodovodnoj instalaciji Otklanjanje kvarova na kanalizacionoj instalaciji

Opremljeni smo najsavremenijim mašinama i alatima koje nam pored stručnog kadra obezbeđuju da radove vršimo brzo i kvalitetno.Izuzetno vodimo računa o poštovanju dogovorenih rokova što nam uz kvalitet izvršene usluge i konkurentne cijene daje ogromnuprednost na tržištu.

1. ELEKTROFUZIJSKO ZAVARIVANJEOvim postupkom se dva kraja cijevi spajaju pomoću dodatnog elementa ali u sastavljenom stanju.Energija potrebna za zavarivanje dovodi se izvana. Naime spojni elementi sadrže elektrootpornu žicu i protokom struje kroz elektrootpornu žicu dolazi do njenogzagrijavanja a time do taljenja materijala s unutrašnje površine spojnog elementa i sa vanjske površine cijevi. Stvara se tlak na spojnim površinama te dolazi do fuzije (zavarivanja) rastaljenog materijala spojnog elementa i cijevi. Postupak se odlikuje visokim stupnjem automatizacije i zbog toga se spojni element i cijev moraju nalaziti u tačno određenim tolerancijama.

2. ČEONO ZAVARIVANJEOvim postupkom se dva kraja cijevi spajaju na način da se čeone površine cijevi zagriju pomoću grijaće ploče te se nakon toga pododređenom silom međusobno spoje bez dodatka dodatnog materijala. Ovakvim postupkom zavarivanja mogu se spajati cijevi odPEHD, PP i PVDF materijala, a sam postupak sastoji se od nekoliko koraka.Nakon završetka procesa zavarivanja sa unutrašnjei vanjske površine cijevi na mjestu spajanja formira se prsten od taline. Visina prstena zavisna je o materijalu i debljini zida cijevikoju zavarujemo. Visina prstena s obje strane cijevi mora biti jednaka. Eventualna razlika u visini prstena može nastati prilikom zavarivanja cijevi

Lokacija

Komentari (4)

 • Danijel

  Danijel 4 years ago Helpful Review 10

  Vodoinstalater iz kojeg posao drži vodu dok majstori odu.

 • Bojan

  Bojan 4 years ago Helpful Review 6

  Vi ste izuzetak, sve petice za servis kvalitet i personal, vi se bas razumijete u svoj posao, za svaku dalju preporuku ste!

 • Vlatko

  Vlatko 4 years ago Helpful Review 4

  Najbolji

 • Zoja

  Zoja 4 years ago Helpful Review 6

  Definitivno najbolji serviseri za vodovod i kanalizaciju u Kotoru, najbolji odnos kvaliteta pruzene usluge i cijene!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 21:00
 • Utorak08:00 - 21:00
 • Srijeda08:00 - 21:00
 • Četvrtak08:00 - 21:00
 • Petak08:00 - 21:00
 • Subota08:00 - 21:00
 • Nedjelja08:00 - 21:00

Kontakt podaci

Špina

Sveti Stasije bb
85330
Kotor

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Boško

 • +38269419223
Dijeli dalje...