Contessa Enterijeri iz Podgorice nudi bogat asortiman kada je riječ o zavjesama, draperijama, garnišnama, ali i svim ostalim proizvodima kojima ćete urediti i oplemeniti svoj dom i druge prostore u kojima boravite.Contessa Enterijeriza Vas će nabaviti materijale za zavjese i draperije, sve vrste garnišni, mebl štofove, namještaj, tapete i druge zidne obloge, tepihe, dekoracije poznatih svjetskih brendova.

Nudimo Vam sledeće proizvode:

 • Zavjese
 • Draperije
 • Garnišne
 • Tapete i zidne obloge
 • Tepihe
 • Mebl štof
 • Namještaj
 • Pozamanterija
 • Program za stolove i stolice
 • Posteljina
 • Poliuretanske lajsne

Osim proizvoda kojeimamo u ponudi,Contessa Enterijeripruža uslugu kompletnog opremanja Vaših prostorija. Već više od deceniju radimo na uređenju prostora i iza sebe imamo čitav niz uspješnih projekata u području rezidencijalnih, državnih, privatnih i hotelskih objekata. Među njima su i Casino Hilton Podgorica, Mediteran Hotel u Bečićima, Verde Hotel, Ziya, Hard Rock Cafe, Vila Gorica, Plavi Dvorac, Cetinje i mnogi drugi.

U izložbenom prostoru u Podgorici možete naći uzorke svih proizvoda koje imamo u ponudi, a ujedno će Vam dočarati i približiti osjećaj kako Vaš prostor može izgledati kada odlučite da za pomoć u dizajniranju enterijera se obratite salonuContessa. Nudimo Vam kompletnu uslugu izrade idejnog rješenja kao i uslugu opremanja unutrašnjeg prostora, sve na jednom mjestu. Svakom klijentu pristupamo prijateljski i na jedinstven način. Vaše je da odaberete stil koji želite. Bilo da se radi o klasici, retro, modernom ili bilo kojem drugom stilu,Contessasalon iz Podgorice prilagodiće se Vašim potrebama i željama, posvetiće se i nasitnijim detaljima kako bi krajnji rezultat bio vrhunska usluga i zadovoljni klijent. Spremni smo da radimo na svim projketima, bez obzira na veličinu i stil - od početka do kraja!

Poredprodaje, nudimo Vam i uslugu šivenja i postavljanja zavjese, draperije, rolo i panel zavjese, paketo, motorizovanih garnišni i svih savremenih mehanizama za nošenje zavjesa i draperija. Širok izbor zavjesa i draperija renomiranih proizvođača sa uslugom namjenskog šivenja omogućiće Vam uređenje enterijera po Vašoj mjeri i želji.

Contessa Enteririjeriu ponudi imamo samo kvalitet, pa proizvodi koje nudi i materijali sa kojim radi su isključivo priznatih svjetskih proizvođača kao što su : BAUMANN, MARBURG, SAUM & VIEBAHN, JAB, CHIVASOO DI CARLUCCI i još mnogih drugih. Svi proizvodi su dostopni u bilo kojem trenutku uz kvalitet usluge koju kontroliše proizvođač.

Svojim klijentima nudimo kompletan kućni i hotelski program po svim evropskim standardima. Progaram je zaokružen kompletnim uslugama - uzimanje mjera, šivenje, montaža, održavanje i servisiranje motorizovanih sistema.

Ukoliko niste sigurni šta želite ili nemate vremena da se posvetite uređivanju enterijera, stručni tim profesionalnih enterijerista u SalonuContessapomćiće Vam u tome. Za odabir materijala, dezena, stilova, od podnih obloga, zavjesa, draperija, garnišni, namještaja, pa sve do najsitnijih detalja dekoracije,Contessa Enterijeristoje Vam na raspolaganju.

Vaše je da nam poklonite svoje povjerenje, a mi ćemo se pobrinuti da prostor u kojem radite i živite izleda lijepo, sa stilom, a što je najvažnije, da se u njemu osjećate prijatno i udobno!

Lokacija

Komentari (4)

 • Marija

  Marija 3 years ago Helpful Review 7

  Profesionalni ljubazni prave ideje jednom recju fenomenalni

 • stevan

  stevan 2 years ago Helpful Review 1

  Dodite vidite i odmorite dusu, to se ne placa !

 • stevan

  stevan 2 years ago Helpful Review 2

  Ovo je samo za divljenje i uzivanje ! Ovo je kultura i umjetnost!UDJITE NA GOOGL MAPU PA POGLEDAJTE VIRTUELNI PRIKAZ !

 • stevan

  stevan 2 years ago Helpful Review 5

  Ovo je samo za divljenje i uzivanje ! Ovo je kultura i umjetnost!UDJITE NA GOOGL MAPU PA POGLEDAJTE VIRTUELNI PRIKAZ !

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Contesa enterijeri

Serdara Jola Piletića 27
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 6 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Ljiljana Pešić

 • +382 69 317 159
159 people bookmarked this place