Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ZEĆANKA

Donja Gorica b.b., Podgorica
Dom i bašta, Saloni namještaja

Kompanija Kavarić group d.o.o osnovana je 1995. godine kada je kao porodična firma otvoren mali salon namještaja Agroturs d.o.o na svega 130 m2. Nekada mala firma danas gigant na crnogorskom tržištu namještaja, prešla je naporan put na putu svog cilja. Danas se kompanija Kavarić group d.o.o. svrstava u rang velikih preduzeća. Kompanija danas posjeduje dobro razvijenu sopstvenu infrastrukturu i zapošljava oko 100 radnika.
Trenutno u svom vlasništvu posjeduje: dva maloprodajna objekta u Podgorici, jedan u Kotoru i jedan u Ulcinju, na ukupno 15000m2 sto nas čini apsolutnim liderima u ponudi namještaja u Crnoj Gori. Nastojimo ići u korak sa vremenom i potrebama potrošača pružajući im kompletnu uslugu i bogat asortiman proizvoda. Uz namještaj kao osnovnu djelatnost posjedujemo veliki izbor rasvjete i dekoracija.
U svom poslovanju opredijelili smo se za kvalitet kao radnu kategoriju koja predstavlja filozofiju i praksu istovremeno. Unapredjenje kvaliteta usluge u skladu sa principima i zahtjevima našeg menadžment tima je zadatak i odgovornost svih zaposlenih na svim nivoima. Obavljanje poslovnih zadataka na dobar i kvalitetan način u skladu sa zahtjevima naših kupaca, zadatak je svih zaposlenih.Ljubazan pristup svakom klijentu, brzina usluge i fleksibilnost, osnovni su postulati našeg poslovanja koji omogućavaju komparativnu prednost nad konkurencijom i opravdavaju povjerenje klijenata.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Donja Gorica b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...