Registar

Sve firme na jednom mjestu!

HAIR STYLES

Makedonska B3, Bar
Ljepota i Zdravlje, Frizerski saloni
PIB: 03104842

Ženski frizerski salon "Hair Styles" iz Bara posjeduje dugogodišnje iskustvo, a biti uspješan u frizerskoj struci dugi niz godina mogu samo najbolji. U svijetu mode, pa tako i u dijelu frizura, trendovi se stalno mijenjaju, pa frizerski saloni i frizeri koji drže do sebe i svog znanja moraju se svakodnevno usavršavati i biti u koraku sa trendovima.

Ženski frizerski salon "Hair Styles" iz Bara vodi brigu da Vaša kosa bude njegovana, zdrava i llijepa. Svjesni da u današnje vrijeme frizer mora biti na neki način i umjetnički nastrojen, uvjek se trudimo da budemo inovativni, kreativni i jedinstveni. Svojim iskustvom i vještinama ženski frizerski salon "Hair Styles" već je dobro poznat u Baru, a svoje znanje i umijeće imali smo priliku da pokažemo na velikom broju revija na kojima smo učestvovali.

Frizerske usluge koje pružamo:

  • Šišanje
  • Feniranje
  • Farbanje
  • Izvlačenje pramenova
  • Tretman kose keratinom
  • Sjenčenje kose - Ombre, Sombre
  • Pletenice i razne svečane i jedinstvene frizure

Ukoliko se odlučite da povjerenje o njegovanju Vaše kose posvetite ženskom frizerskom salonu "Hair Styles" iz Bara, vjerujemo da ćete nakon samo jednog dolaska u naš salon postati redovan klijent i odan prijatelj. U našem frizerskom salonu koriste se kvalitetni preparati vrhunskih proizvođača kojima ćemo Vam pomoći ukoliko imate problema sa peruti, masnom kosom, opadanjem kose, ispucalim i oštećenim krajevima. Dobra frizura i njegovana kosa naglasiće sve Vaše adute, prikriti nedostatke, a samim tim donijeće Vam bolje raspoloženje i veće samopouzdanje.

Ženski frizerski salon "Hair Styles" iz Bara prava je adresa ukoliko želite najbolje za sebe i svoju kosu. Posjetom našem salonu možete očekivati profesionalnost, ljubaznost, kreativnost i prijatnu atmosferu.

Za lijepu frizuru i njegovanu kosu posjetite salon "Hair Styles" u Baru! Čekamo Vas!

Lokacija

Komentari (1)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Hair Styles

Makedonska B3
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 10 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...