Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Frizerski saloni

Frizersko - kozmetički salon iz Podgorice uspješno posluje od 2010. godine. Za sve ove godine uspjeli smo da ostvarimo zavidnu reputaciju i veliki broj stalnih klijenata. Kako bi svi naši klijenti uvjek bili zadovoljni, trudimo se da stalno unaprijeđujemo našu uslugu i pratimo svjetske trendove. U našem salonu možete dobiti frizerske usluge:

-šišanje -izvlačenje pramenova

-feniranje -svečane frizure

-farbanje -razne tretmane koji će Vašu kosu učiniti zdravijom i ljepšom.

Frizerski salon iz Podgorice nudi Vam profesionalnu uslugu i njegu kose koristeći kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača kako bi Vaša kosa dobila sjaj, njegovan i zdrav izgled. Trudimo se da svim klijentima izađemo u susret, učinimo da njihova kosa izgleda baš onako kako su zamislili, da iz našeg salona izađu zadovoljni i izgledaju i osjećaju se ljepše. Ukoliko niste sigurni koja frizura bi Vam najviše odgovarala, možemo Vam pomoći u kreiranju imidža i odabiru frizure koja će najviše odgovarati vašem obliku lica ali i karakteru. Frizerski salon Twin iz Podgorice nudi Vam moderne kreacije frizura prilagođene Vašim željama i zahtjevima.

Posebno smo ponosni na naše učešće u humanitarnoj kampanji Lijepa si - Moja kosa tvoja snaga. Frizerski salon iz Podgorice jedan je od salona u kojima su naše sugrađanke dobile besplatno šišanje i feniranje, a time dale svoj doprinos za izradu perika za žene koje su usljed bolesti ili terapije protiv malignih oboljenja ostale bez kose.

U sklopu našeg salona, osim frizerskih usluga, pružamo Vam i više kozmetičkih tretmana :

-manikir

-pedikir

-depilaciju

-tretmane lica i tijela

Najbolja potvrda našeg kvaliteta su zadovoljni klijenti. Budite i Vi jedni od njih, posjetite nas, a mi Vam obećavamo da će te naš salon napustiti zadovoljni, nasmijani i puni samopuzdanja.

Lokacija

Komentari (1)

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak09:00 - 20:30
  • Utorak09:00 - 20:30
  • Srijeda09:00 - 20:30
  • Četvrtak09:00 - 20:30
  • Petak09:00 - 20:30
  • Subota09:00 - 20:30
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 8 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...