RENT A CAR TOM | PODGORICA

Fruskogorska 29, Podgorica 81000, Montenegro
+382 67 06 00 66
RENT A CAR TOM | PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/103/tom.rent.a.car-1483105613.jpg 4.80435 05 13
Views: 7630 Podjeli

Osnovne informacije

Ponuda vozila je sa neograničenom kilometražom, kasko osiguranjem i 24h pomoc na putu za sva rent a car vozila, u Crnoj Gori i inostranstvu.

RENT A CAR PODGORICA, Najjeftinije iznajmljivanje vozila, najbolje cijene Renta a Car usluga kako u Podgorici tako i u Crnoj Gori, iskoristite besplatnu uslugu prijema vozila na Aerodromu Podgorica (Golubovci).

TOM Rent a Car - Podgorica: rent a car se nalazi u ulici Fruskogorska 29, 81000 Podgorica. Naša agencija vam nudi kompletan rent a car servis, iznajmljivanje putničkih vozila, kao i mogućnost korišćenja vozila sa našim vozačem. Ponuda vozila je sa neograničenom kilometražom, kasko osiguranjem i 24h pomoc na putu za sva rent a car vozila, u Crnoj Gori.

call us

Rezervisani automobil, osim u našoj agenciji u Podgorici, možete preuzeti i vratiti na aerodromu Golubovci,kao i na cijeloj teritoriji Crne Gore, svih 7 dana u nedelji. Potrebno je da nam unaprijed pošaljete broj leta i vrijeme sletanja na Podgorički Aerodrom. Čekamo Vas na dolaznom terminalu. Plaćanje rent-a-car usluge i depozita za vozilo se vrši unaprijed, pri preuzimanju vozila. Cijela procedura preuzimanja vozila je brza i jednostavna i traje od 5 - 10 minuta.

Da bi ste dobili baš nas, moraćete da uradite internet potragu za rent a car Podgorica. 

Treba da rezervišete rent a car u poslednjem trenutku? Naša Rent a Car Agencija na rapolaganju uvijek ima dovoljan broj vozila, ne morate se brinuti !Mi smo tu da brinemo za Vas !

Većina vozača ne uzima u obzir broj putnika i prtljaga. Zato smo mi tu da Vas podsjetimo, da ne bi došlo do eventualne greske prilikom rentiranja vozila.Najveća je zabluda da pomislite da u odnosu na komfor putovanja izaberete manju klasu automobila. Javna tajna da pojedine rent a car kompanije često zloupotrebljavaju neznanje  klijantele namjerno ih navodeći na manju cijenu da bi im potom kada se uvjere na nedovoljnu komfornost vozila ponude automobil iz veće klase naravno po većim cijenama.

Ne vozite rent a car bez osiguranja.

Nikada. Ako nemate osiguranje, a za vrijeme iznajmljivanja vozila se nešto desi, Vi ste odgovorni.I znajte da rent a car kompanije neće oklevati da platite kompletan trošak popravke.

Šta preporučujemo da treba da uradite prije nego što vožnje počne?

Mnogi se problemi mogu izbjeći sa nekoliko preventivnih koraka. Da li znate kako se startuje automobil? Rent a car kompanije sada nude automobile sa svim vrstama goriva, a  koja ne funkcionišu na isti način.(Ne vjerujete mi? Pokušajte pokretanje Toiota Prius bez prethodnog čitanja uputstvo. Hajde. Ja ću čekati.) 

Treba li da slikate iznajmljeni automobil?

Da. Svako iznajmljivanje automobila mora biti fotografisano ili još bolje snimljeno kamerom. Ne šalimo se. Većina rent a car kompanija adekvatno ne dokumentuje stanje vozila, a samo mali dio slikaju prije nego ga iznajme.Izvadite svoj digitalni fotoaparat ili smartphone, i odmah na posao. Fotografišite vozilo sa svih strana. Preporučili bi dva snimka izbliza sa obje strane, prednji i zadnji vjetrobran, prednji i zadnji dio automobila, ali i na krovu. Ne zaboravite unutrašnjost: kontrolnu tablu,prednja sjedišta, zadnja klupa, i prtljažnik.Napomena: Ako ste u garaži na slabom svijetlu, obavezno zahtijevajte na dobro osvjetljenje, da bi mogli sprovesti svoju vizuelnu inspekciju.Ako primijetite ogrebotine ili udubljenja dok ste fotografisali vozilo, recite svom agentu.Obavezno morate dokumentovati štetu u pisanoj formi ili tražiti drugo vozilo.Ne dozvolite nikome da vam kaže da se udubljenje ili ogrebotina "veličine loptice za golf ili manje" ne računa. Naš lični savjet je da ako je auto prljav ili ima velika udubljenja, morate  pitati za drugi.Ne zato što ste izbirljivi, ali zato što se možete smatrati odgovornim za one udarce kasnije. Isto tako, ogrebotine i druge nepravilnosti se teško može vidjeti kada auto nije čist.  

Cijenovnik:
Broj dana zakupa: 2-3 dana. 4-7 dana. 8-15 dana. 15+ dana.
Renault CLIO 1.5 DCI Karavan 30 eura 28 eura 26 eura Po dogovoru.
Renault MEGAN 1.5 DCI Karavan 35 eura 33 eura 31 eura Po dogovoru.
Peugeot 308 1.6 HDI 35 eura 33 eura 31 eura Po dogovoru.
DOWNLOAD Uslovi: Ugovora o zakupu vozila 
Vrsta djelatnosti:
Uslužne djelatnosti
Keywords:
  • PIB:
  • 02680092

Map Location

Map Directions
Map Directions

Poslovna ponuda

Pežo 308 HDI

9 februar 2016 - 9 februar 2020

9 februar 2016 9 februar 2020

Related Companies

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Fruskogorska 29, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Miroslav (+)
rentacartom@gmail.com

Social Networks

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
00:00 - 24:00
utorak
00:00 - 24:00
sreda
00:00 - 24:00
četvrtak
00:00 - 24:00
petak
00:00 - 24:00
subota
00:00 - 24:00
nedelja
00:00 - 24:00