SPORT CLUB CHALLANGE

Novo Selo bb, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Njega

Wellness i Spa Centar nalazi se u Podgorici, na magistralnom putu prema Nikšiću. Tu se skriva naša oaza, mjesto apsolutne harmonije, na kojem ćete naći mir, potpuno opuštanje i relaksaciju duše i tijela.

Modaran Spa Centar Challenge otvoren je sa namjerom i željom da stvorimo prostor u kojem ćete moći da se posvetite sebi, potpuno opustite i pružite svom tijelu neophodnu relaksaciju nakon stresnih i napornih dana koje nam svakodnevni život nameće. Zato smo tu, da Vam osiguramo prijatne trenutke, savršen odmor i bijeg od žurbe i stresa. U sklopu Spa Centra Challenge iz Podgorice možete uživati u sedećim wellness ponudama:

  • Bazeni
  • Đakuzi
  • Finska sauna
  • Tursko kupatilo
  • Profesionalne fizioterapeutske i relax masaže
  • Prostor za relaksaciju
  • Teretana

Ono po čemu se Spa Centar Challenge izdvaja od ostalih jeste poseban spoljašnji bazen sa zagrijanom vodom, u kojem tokom cijele godine možete uživati na otvorenom prostoru, čak i u hladnim danima priuštićete sebi potpunu relax terapiju. Različite vrste masaža koje Vam nudimo pružiće Vam sve ono što Vam treba za opuštanje i oporavak. Sa dobrobit Vašeg tijela i kompletnog organizma tu su i finska sauna i tursko kupatilo i doprinijeće mnogo opštem zdravlju.U Spa Centru Challenge imate mogućnost da se potpuno posvetite zdravom životu kako uz wellness tretmane tako i u sportskim aktivnostima i jednostavnom opuštanju u prirodi i lijepom okruženju. Obezbijedili smo prostor za sve Vaše potrebe relaksacije i fizičke aktivnosti - bazeni, spa zona, caffe bar, teniski tereni, teretana i prostor za street workout.

Finska sauna - Tradicionalna vlažna i suva sauna. Gotovo je nemoguće zamisliti moderan i kvalitetno opremjen spa centar bez nje. Vlaga se dobija polivanjem vode po vrućem kamenju, a temeratura je visoka, od 90-100 stepeni celzijusa. Dobrobiti saune odavno su poznate, a samo neke od njih su : pomaže da se opustite i riješite stresa, čisti i podmlađuje kožu i cijeli organizam, poboljšava cirkulaciju, efikasna je i kada je mršavljenje u pitanju, pomaže kod alergija, artritisa i bolesti kože, štiti od bolesti srca, visokog pritiska, pospješuje izbacivanje toksina iz organizma.

Tursko kupatilo - Vrsta saune za kupanje u pari.U turskom kupatilu vazduh je bogato zasićen vlagom, a temperatura u njemu dostiže do 50 stepeni celzijusa. Idealan je izbor ukoliko mislite na svoje zdravlje i želite da se opustite. Dobro utiče na organizam, osvježava i okrepljuje. Tursko kupatilo pomoći će Vam u prevazilaženju svakodnevnih stresova, opustiće Vas i poboljšaće opšte fizičko i mentalno stanje.

Đakuzi - Idealan izbor za opuštanje mišića, protiv ukočenosti i relaksaciju. Uz pomoć toplote i proitiska, malzevi vode tretiraju određene djelove tijela i pružaju maksimalno opuštanje.

Challenge osimwellness i spa tretmana i usluga, u sklopu svog jedinstvenog kompleksa posjeduje odlične teniske terene, 3 otvorena zemljana i jedan zatvoreni sa tepih podlogom. Osim toga, tu je i ekskluzivno opremljen zastakljeni caffe bar sa kaminom. U ovom posebnom i prijatnom ambijentu, možemo organizovati privatne proslave i zabave sa mogućnošću korišćenja spa centra i u večernjim terminima. Prostor je pogodan za prilagođavanje svim Vašim željama i zamislima i učiniti svaku Vašu zabavu jedinstvenom i nezaboravnom.

U Spa Centru Challenge doživjećete potpuni preporod, opustićete se i relaksirati kroz kompletanugođaj svim Vašim čulima. Prijatna atmosfera pružiće Vam mir za kojim tragate i potpuno ćete okrijepiti i Vaš duh i tijelo. Jedinstveno wellness i spa iskustvo, po veoma povoljnim cijenama nikada nije bilo bliže.

Spa centar Challenge iz Podgorice pružiće Vam jedinstven i kompletan wellness ugođaj, koji zadovoljava najviše standarde. Probudiće sva Vaša čula, nahraniti dušu i njegovati Vaše tijelo. Jednostavno rečeno - Mjesto koje stvara Vaše zadovoljstvo!

Lokacija

Komentari (1)

  • stevan

    stevan 7 years ago Helpful Review 11

    Da li je moguce da i Mi imamo ovako nesto ?Sve u superlativu!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

SPORT CLUB CHALLENGE

Novo Selo bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Aleksandar Grgurović

  • +382 67 759 997
Dijeli dalje...