AUTO DIZALICA | VIDAKOVIC TRANS D.O.O PODGORICA

Crna Gora, ul. Partizanski put 56, Podgorica 81000, Montenegro
+38268629136
+38269060077
AUTO DIZALICA | VIDAKOVIC TRANS D.O.O PODGORICA https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/46/crna-gora-podgorica-vidakovic-logo-1445682774.jpg 4.63462 05 0
Views: 3095 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Kvalitet, stručnost i neophodne mere opreza su glavne odlike našeg poslovanja, što potvrđuju mnogobrojni klijenti

“Vidakovic Trans” d.o.o Podgorica  vrši usluge autodizalicama, kao što su: montaža, demontaža, podizanje, spuštanje, utovar, istovar i prebacivanje svih vrsta tereta. Od drugih se ne razlikujemo samo po kvalitetnom radu, već i po satnici, koja je više nego poželjna, 24 časa dnevno i to 7 dana u nedelji. Raspolažemo autodizalicama kapaciteta nosivosti 22t i 12t,  a ubrzo ocekujemo da vozni park  prosirimo sa dizalicom nosivoscu od 70t i svom dodatnom opremom.

“Vidakovic Trans” d.o.o Podgorica je naša porodična firma, nastala je  davne 1982. godine, na celu sa gospodinom Svetozarom Vidakovicem, koji je najpre samostalno obavljao dizaličarske usluge. Kroz protekle 33 godina, firma je svojim upornim radom napredovala

Firma vrši izvođenje svih vrsta, nasipa, iskopa, transport građevinskih mašina, prevoz i nabavka građevinskog materijala. Vršimo izgradnju puteva, prilaza, i drugih objekata niskogradnje. Sjedište firme je u ulici Partizanski put br.56 u Podgorici, gde se nalaze i tri  hale za skladištenje robe i materijala.

Dugogodišnjim iskustvom, postigli smo kontinuirani napredak, usvojili nove tehnologije i usavršili stručni kadar, tako da sebe smatramo jednom od najstručnijih firmi.

Kvalitet, stručnost i neophodne mere opreza su glavne odlike našeg poslovanja, što potvrđuju mnogobrojni klijenti.

Vrsta djelatnosti:
Uslužne djelatnosti
Keywords:
Attachments:
  • PIB:
  • 02891590

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Još uvjek nama komentara za ovu firmu! Budite prvi, napišite svoje utiske!

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Crna Gora, ul. Partizanski put 56, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Vaso Vidakovic (+)
vidakovicvaso@gmail.com

Social Networks