ZDRAVA HRANA PODGORICA | BONSAI FRESH MARKET

Ul.vojvode Masa Durovica 31, Podgorica 81000, Montenegro
+382‎67170681
ZDRAVA HRANA PODGORICA | BONSAI FRESH MARKET https://registarfirmi.me/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/267/BonsaiLogo-1503654557.jpg 5 05 3
Views: 2021 Podjeli

Galerija

Osnovne informacije

Vaš važan saradnik za zdrave navike

ZDRAVA HRANA PODGORICA | MOKA KOMPANY D.O.O PODGORICA

Bonsai Fresh Market & Bar  zdrave hrane iz Podgorice ima širok spektar ponude kad je su pitanju zdrava ishrana i briga o Vašem zdravlju. Kako smo svjesni da  je zdravlje najvažnija stavka u životu svakog pojedinca svoju ponudu smo prilagodili svim Vašim potrebama. U sklopu prodavnice nalazi se i lokal gdje mozete popiti kafu i uživati u ukusima zdravog doručka.

Bonsai organska hrana podgorica

Naša osnovna briga je da Vam obezbijedimo potpuno prirodne namirnice, genetski nemodifikovane, apsolutno bez hemikalija. Iz asortimana naše prodavnice, koja se nalazi u Podgorici, u rejonu City Kvarta zgrada odmah pored Super Volija sa dvorišne strane izdvajamo veliki izbor  čajeva, žitarica, hladno cijeđenih ulja, sirćeta, pčelinjih i sojinih proizvoda.

Bonsai sokovi podgorica

Osim toga, posebno bi smo naglasili široku mogućnost izbora kad je riječ o bezglutenskoj hrani. Kako bi Vam pomogli u očuvanju Vašeg zdravlja i brizi o Vašem tijelu, našu ponudu obogatili smo kvalitetnnim dijet programom.

Bonsai vocni organski sokovi

Bonsai market zdrave hrane iz Podgorice obezbijeđuje Vam  sve neophodne namirnice kako bi mogli da pripremate zdrave i ukusne obroke bez obzira na posebne ili restriktivne režime ishrane. Nudimo Vam prirodne zaslađivače, biljna mlijeka, zdrave poslastice i još mnogo toga. Tu smo da Vam pomognemo oko izbora, ali i da podijelimo sa Vama po neki dobar recept.  Bonsai market zdrave hrane iz Podgorice Vaš je važan saradnik u očuvanju zdravlja i zdravih navika.

Bonsai vocni zdravi sokovi podgorica

Obzirom da je tržište preplavljeno nezdravom, nekvalitetnom i genetski modifikovanom hranom, trudimo se da Vam olakšamo potragu za namirnicama koje će kvalitet Vaše ishrane podići na viši nivo. Prodavnica zdrave hrane Bonsai market vodi se  starom poslovicom - U zdravom tijelu, zdrav duh! Dozvolite nam da Vam pomognemo u Vašim zdravim navikama, posjetite nas da se uvjerite da zdrava ishrana ne znači nužno i skupa.

Vrsta djelatnosti:
Maloprodaja
Keywords:
  • PIB:
  • 03114473

Map Location

Map Directions
Map Directions

Komentari vezani za ovu firmu...

Dodaj komentar

Lociraj ovu firmu

Business has not been claimed

Ul.vojvode Masa Durovica 31, Podgorica 81000, Montenegro

Contact Persons

Savo (+)

Social Networks

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedeljak
08:00 - 22:00
utorak
08:00 - 22:00
sreda
08:00 - 22:00
četvrtak
08:00 - 22:00
petak
08:00 - 22:00
subota
08:00 - 22:00
nedelja
NE - RADIMO